Honda CR-V: Με κορυφαίους χώρους και πλήρη γκάμα

Το μεγάλο SUV στη γκάμα της Honda, το CR-V, είναι από τα πιο ολοκληρωμένα και πολυσύνθετα μοντέλα της κατηγορίας του. Και αυτό γιατί μπορεί να παίξει ταυτόχρονα το ρόλο του οχήματος ελευθέρου χρόνου -ειδικά στις τετρακίνητες εκδοχές του- και βέβαια του οικογενειακού.

Ειδικά στο τελευταίο δεν συμβάλλουν μόνο οι μεγάλοι του χώροι αλλά τόσο οι οικονομικοί κινητήρες πετρελαίου του όσο και ο πλήρης εξοπλισμός του.

Οπτικά χάρη στο εμφατικό εμπρός του μέρος και το χαρακτηριστικό περίγραμμα των παραθύρων στο προφίλ του το CR-V είναι άμεσα αναγνωρίσιμο, ενώ γενικά το σχήμα του είναι και σύγχρονο και δυναμικό, προβάλλοντας και τον off-road προσανατολισμό του και μια σοφιστικέ και δυναμική παρουσία στο δρόμο.

Η μοντέρνα προσέγγιση συνεχίζεται και στο εσωτερικό, με την ενδιαφέρουσα σχεδίαση του ταμπλό, στην οποία εξέχουσα θέση κατέχει η οθόνη αφής των 7,0 ιντσών στο κέντρο του. Η οθόνη που εντυπωσιάζει χάρη στα εξαιρετικά γραφικά της, είναι τμήμα του συστήματος infotainment Honda Connect.

Το Honda Connect έχει μια πλήρη σειρά λειτουργιών, όπως πρόσβαση στο διαδίκτυο, επιλογή μουσικής και ραδιοφωνικών εκπομπών από όλο τον κόσμο μέσω της εφαρμογής AHA, προ-εγκατεστημένες εφαρμογές και δυνατότητα του χρήστη να κατεβάσει περισσότερες από το Honda Αpp Centre, Bluetooth και διασύνδεση smartphone με Mirror Link.

Διαβάστε αναλυτικά και δείτε φωτογραφίες εδώ.

Exit mobile version