Χειμώνας, ασφάλεια και καθαριότητα αυτοκινήτου! Ολα όσα πρέπει να ξέρεις αν το πλένεις μόνος σου…

Η ασφάλεια και το πλύσιμο του αυτοκινήτου κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου μπορεί να μοιάζει και να είναι μια απλή διαδικασία, έχει όμως και τα απαραίτητα μυστικά που πρέπει να γνωρίζετε!

Οπως επίσης, πρέπει να γνωρίζετε το πόσο σημαντικό είναι το χειμώνα, με τα ακραία καιρικά φαινόμενα να χτυπάνε ανά πάσα στιγμή πολλές περιοχές της χώρας. να έχουμε στο αυτοκίνητό μας σωστούς υαλοκαθαριστήρες και… έτοιμους να ανταποκριθούν στις πιο δύσκολες καταστάσεις…

Ηρθε η ώρα, λοιπόν, να μάθεις ορισμένα από αυτά, τα πιο βασικά ουσιαστικά, ώστε να έχεις το αποτέλεσμα που θέλεις, ένα πραγματικά καθαρό και… λαμπερό αυτοκίνητο και ασφαλές σε ό,τι έχει να κάνει με τους υαλοκαθαριστήρες σου.

Τι πρέπει να κάνετει αν θέλετε να αλλάξετε τους υαλοκαθαριστήρες σας; Να ρίξετε μια ματιά εδώ.

Ενα καλό καθάρισμα για το αυτοκίνητό σας, φυσικά και δεν τελειώνει ποτέ, μην θεωρείτε λοιπόν, πως αφού το βρέξετε, το σαπουνίσετε και το στεγνώσετε, πως… καθαρίσατε πραγματικά.

Ας δούμε, τώρα, 4-5 βασικά πράγματα που πρέπει να ξέρετε για το πλύσιμο του αυτοκινήτου σας, εφόσον -επαναλαμβάνουμε- το κάνετε μόνοι σας…

Βασική προϋπόθεση, να βρείτε ένα σημείο που δεν θα το χτυπά ο ήλιος, ώστε να μην εξατμίζεται αμέσως το νερό και η σαπουνάδα και να μην μένουν σκιές στο αυτοκίνητό σας.

Δεύτερη προϋπόθεση, επίσης βασική, να βρείτε έναν μεγάλο κουβά για τη σαπουνάδα σας, αλλά τα χέρια σας πραγματικά θα τα λύσει ένας δεύτερος, αν μπορείτε να έχετε, στον οποίο θα υπάρχει μόνο καθαρό νερό για να ξεβγάζετε το σφουγγάρι κάθε φορά που βρωμίζει και να μην βρωμίζετε έτσι τη σαπουνάδα σας.

Πάμε τώρα και στον πιο βασικό κανόνα, που έχει να κάνει με τα απαραίτητα υλικά που θα χρειαστείτε για να έχετε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα κατά το πλύσιμο του αυτοκινήτου σας. Πρέπει να επιλέξετε σαμπουάν ειδικό για αυτοκίνητα και όχι για τα… πιάτα σας, όπως επίσης και ειδικά σφουγγάρια ή γάντια. Ολα αυτά τα προϊόντα μπορείτε να τα δείτε και να τα επιλέξετε μόνοι σας.

Και είναι βέβαιο πως το αποτέλεσμα θα είναι αυτό που περιμένετε και το αυτοκίνητό σας και λαμπερό θα είναι, αλλά και ασφαλές στα ακραία καιρικά φαινόμενα, με υαλοκαθαριστήρες που θα κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Δείτε τους εδώ.

Exit mobile version