Έξαλλη οδηγός τα βάζει με νεαρό – Το αμάξι του δεν ήταν στα δύο μέτρα! (video)

Τρομερό περιστατικό στο δρόμο.

Μεγάλη ένταση επικράτησε μεταξύ δύο οδηγών, την στιγμή που ήταν στον δρόμο. Συγκεκριμένα, μία γυναίκα οδηγός τα… έχωσε άγρια σε νεαρό άνδρα, καθώς το αυτοκίνητό του ήταν σε απόσταση μικρότερη των δύο μέτρων, με αποτέλεσμα να… παραβιάζει τις συστάσεις ελέω του κορονοϊού.

Το περιστατικό έλαβε χώρα πριν από μερικές μέρες στην περιοχή Κρόλεϊ του δυτικού Έσεξ στην Αγγλία. Ο Όουεν Σμιθ – Καρετέρο πήγαινε με το αυτοκίνητό του στη δουλειά, όταν βρέθηκε δίπλα στο αμάξι μίας γυναίκας. Τότε αυτή άρχισε να του φωνάζει και τον απειλούσε πως θα καλέσει την Αστυνομία.,

Διακοπές στα πανέμορφα ελληνικά νησιά. Με τα καλύτερα πακέτα για τη διαμονή σας.

Μόλις ο 21χρονος της ζήτησε τον λόγο για την αναφορά της στις αρχές, αυτή του απάντησε πως το αμάξι του ήταν σε απόσταση μικρότερη των δύο μέτρων, κάτι που αντιτίθεται στις συστάσεις και τις οδηγίες που έχουν δώσει οι ειδικοί από την πανδημία του κορονοϊού.

«Υποτίθεται πως θα έπρεπε να κρατήσεις απόσταση δύο μέτρων, λόγω των ιώσεων που κυκλοφορούν αυτό το διάστημα», ήταν τα πρώτα λόγια της γυναίκας προς τον Σμιθ – Καρετέρο, ο οποίος δεν μπορούσε να πιστέψει πως είχε δεχθεί μία τέτοια παρατήρηση. Μάλιστα, μόλις ρώτησε την γυναίκα αν εννοεί αυτά που λέει και δέχθηκε νέα επίθεση, αποφάσισε να βγάλει το κινητό του και να καταγράψει την στιγμή.

Το βίντεο ανέβηκε στον προσωπικό λογαριασμό του… θύματος στο Tik Tok, αλλά δεν έμεινε εκεί για μεγάλο διάστημα, καθώς «ανέβηκε» και στο Twitter, με αποτέλεσμα να κάνει τον γύρο του διαδικτύου το τελευταίο διάστημα.

Δείτε το βίντεο…

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Πολύ… καυτή η μακροπρόθεσμη τάση, ακόμα και με 42άρια (photos)

Κέρδισε 95 εκατ. δολάρια από τζακπότ – Έτσι πήγε να εισπράξει (video)

Γάτα έγινε «πιλότος» σε μονοθέσιο της Formula 1 (video)

Exit mobile version