Καυτή μαμά έβαλε… αγγελία για άνδρα που γνώρισε σε σούπερ μάρκετ (photos)

Ήταν μαζί με την κόρη της.

Μία συνάντηση που της έχει μείνει… αξέχαστη έκανε μία νεαρή και διαζευγμένη γυναίκα, την ώρα που είχε πάει να κάνει τα ψώνια της, έχοντας μαζί της την 12χρονη κόρη της. Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε, όταν ήταν στην περιοχή του μανάβικου είδε έναν όμορφο άνδρα, τον οποίο δεν τον… έχασε από τα μάτια της.

Μάλιστα, μόλις βγήκε από το σούπερ μάρκετ, έκανε… ώρα να τοποθετήσει τα πράγματα που είχε αγοράσει στο αμάξι της, προκειμένου να… πέσει πάνω στον νεαρό και για καλή της τύχη, το πλάνο της πήγε κατ’ ευχήν. Με μία διαφορά. Δεν κατάφερε να ανταλλάξει πολλές πληροφορίες με τον άγνωστο άνδρα, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας.

Για τον λόγο αυτό, η Άνα Πάλμερ αποφάσισε να γράψει στον επίσημο λογαριασμό της κωμόπολης του Τάβιστοκ που βρίσκεται στην κομητεία του Ντέβον στην Αγγλία, ζητώντας πληροφορίες προκειμένου να εντοπίσει τον άγνωστο άνδρα. Μάλιστα, πολλά μέλη της συγκεκριμένης «κοινότητας» άρχισαν να αναπαράγουν την είδηση, θέλοντας με τον τρόπο τους να βοηθήσουν.

Διακοπές στα πανέμορφα ελληνικά νησιά. Με τα καλύτερα πακέτα για τη διαμονή σας.

Ωστόσο, μέχρι και πριν από μερικές ώρες, η Άνα Πάλμερ δεν τα είχε… καταφέρει. Πάντως, στο μήνυμά της έγραφε: «Την στιγμή που ψώνιζα στα Lidl ένας πολύ όμορφος άνδρας με πλησίασε. Ποιος και που είσαι; Έχεις στην κατοχή σου ένα άσπρο Audi (μου πήρε αρκετή ώρα για να βάλω τα πράγματα στο αυτοκίνητο, επίτηδες και έτσι είχαν την ευκαιρία να δω κάποια πράγματα για σένα) και έκανες πλάκα μαζί μου σα να μην υπάρχει αύριο, οπότε υπέθεσα πως είσαι χωρίς σχέση. Επικοινώνησε μαζί μου και ας δούμε που θα μας πάει αυτό. Ελπίζω πως το πρώτο μας ραντεβού στο Lidl δεν θα είναι και το μοναδικό».

Μάλιστα, η καυτή μητέρα, η οποία είναι από την Ρουμανία, όπως υποστήριξε στην εφημερίδα «PlymouthLive» ήθελε να συνεχίσει την κουβέντα με τον εντυπωσιακό νεαρό άνδρα, αλλά δεν μπορούσε να το κάνει μια και ήταν μπροστά και η 12χρονη κόρη της.

Δείτε στην gallery…

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αυτά είναι τα φυσικά κόλπα για να μην βρωμάει το ψυγείο σας (photos)

Σήκωσε το καπάκι και «πάγωσε» με το μεγάλο φίδι που ήταν μέσα (video)

Επική γκάφα – Πήγε να πιάσει το ψάρι αλλά την πάτησε (video)

Exit mobile version