Νύφη πέταξε τη μάνα της εκτός γάμου – Την ξεφτίλισε (photos)

Απίστευτο σκηνικό σε γάμο.

Κακήν κακώς εκδιώχθηκε από το γάμο της κόρης της μία μητέρα, με την εντολή μάλιστα να έρχεται από τη νύφη, λίγη ώρα μετά την έναρξη του λόγου που είχε ξεκινήσει να λέει προς τους καλεσμένους και τον γαμπρό της που δεν μπορούσε να πιστέψει αυτά που άκουγε.

Το συγκεκριμένο περιστατικό έλαβε χώρα πριν από μερικές εβδομάδες και μόλις μία γυναίκα το μοιράστηκε στο Reddit πολλοί ήταν αυτοί που τάχθηκαν υπέρ της νύφης, υποστηρίζοντας πως καλά έκανε και πέταξε με τις… κλωτσιές την μητέρα τη από τον γάμο της.

Διακοπές στα πανέμορφα ελληνικά νησιά. Με τα καλύτερα πακέτα για τη διαμονή σας.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην «Daily Star» η γυναίκα δεν ήταν σίγουρη αν έπρεπε να αφήσει την μητέρα της να βγάλει λόγο στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της, λόγω της… ιδιαίτερης σχέσης που είχαν, αλλά θυμήθηκε πως όταν είχε επιχειρήσει κάτι ανάλογο στον γάμο της αδερφής της, τα πράγματα είχαν πάει μία χαρά.

Όμως, λίγο αργότερα ανακάλυψε πως ο συγκεκριμένος λόγος είχε βγει, αφού πρώτα η αδερφή της είχε εγκρίνει όσα θα έλεγε η μητέρα τους. Μάλιστα, κάποια άλλα μέλη της οικογένειας της νύφης υποστήριξαν πως θα έπρεπε να περιμένει έναν τέτοιο λόγο, μια και η μεγαλύτερη γυναίκα έχει δημιουργήσει κι άλλα περιστατικά στο παρελθόν.

Δείτε παρακάτω στην gallery τι έγινε…

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αυτά είναι τα φυσικά κόλπα για να μην βρωμάει το ψυγείο σας (photos)

Σήκωσε το καπάκι και «πάγωσε» με το μεγάλο φίδι που ήταν μέσα (video)

Επική γκάφα – Πήγε να πιάσει το ψάρι αλλά την πάτησε (video)

Exit mobile version