Ποιος είναι ο σωστός τρόπος τοποθέτησης μαχαιροπήρουνων στο πλυντήριο πιάτων; (photos)

Αν έχετε πλυντήριο πιάτων, τότε σίγουρα θα σας έχει απασχολήσει το συγκεκριμένο ερώτημα…

Δεν θα πρέπει να είναι κάποιος… κλεισμένος στην κουζίνα για να έχει… αναγκαστεί, έστω και μία φορά να βάλει πλυντήριο πιάτων. Άλλωστε, οι ρυθμοί τη σημερινή εποχή είναι ιδιαίτερα… υψηλοί και όλο και κάποια στιγμή θα έχετε βρεθεί μπροστά σε μία στοίβα με άπλυτα πιάτα που θα πρέπει να καθαριστούν.

Σε μία τέτοια περίπτωση δεν χρειάζεται να σας κυριεύσει ο πανικός, μια και υπάρχουν τα πλυντήρια πιάτων, τα οποία μπορούν να κάνουν την… δουλειά, όχι μόνο χωρίς να κουραστούμε εμείς, αλλά κυρίως με μεγαλύτερη… επιτυχία, λόγω των προγραμμάτων και των θερμοκρασιών που δημιουργούνται κατά τη λειτουργία.

Όμως, σίγουρα θα έχετε φτάσει σ’ ένα… ερώτημα. Αυτό έχει να κάνει με την φορά που πρέπει να μπαίνουν τα μαχαιροπίρουνα μέσα στο πλυντήριο. Θα πρέπει να «κοιτάνε» προς τα πάνω ή καλύτερα θα είναι να έχουν φορά προς τα κάτω.

Σύμφωνα με κάποιους, αν τα μαχαίρια και τα πιρούνια που μπαίνουν στο πλυντήριο είναι προς τα πάνω, τότε γίνεται ακόμα καλύτερο καθάρισμα, ενώ σύμφωνα με άλλους, πιο ασφαλές είναι όταν «κοιτούν» προς τα κάτω. Πάντως, ένας κριτικός προϊόντων υποστήριξε πως υπάρχει ο σωστός… τρόπος.

Δείτε παρακάτω στην gallery…

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αυτό που βλέπεις στη φωτογραφία δείχνει πολλά για το χαρακτήρα σου

Exit mobile version