«Πόλεμος» στο Twitter για Καίτη Γαρμπή και Dua Lipa για τη «Μεγάλη Αλβανία» (photos)

Η Καίτη Γαρμπή απάντησε στην Dua Lipa στο Twitter.

Ένας διαδικτυακός… πόλεμος ξέσπασε στο διάσημο μέσο κοινωνικής δικτύωσης μεταξύ της διάσημης τραγουδίστριας και της Ελληνίδας αοιδού. Αφορμή ήταν ένα ανιστόρητο «τιτίβισμα» της Dua Lipa, η οποία θέλησε να δηλώσει περήφανη για την καταγωγή της από την Αλβανία, αλλά χρησιμοποίησε την σημαία της «Μεγάλης Αλβανίας».

Όπως είναι γνωστό, η συγκεκριμένη σημαία χρησιμοποιείται από ακραία στοιχεία της γειτονικής χώρας και δείχνει την Αλβανία να κατέχει τμήματα από την Ελλάδα, τα Σκόπια, το Μαυροβούνιο, της Σερβίας αλλά και του Κοσσυφοπεδίου. Μάλιστα, στο tweet της η Dua Lipa μίλησε για την καταγωγή της ως «γηγενής και όχι ως μετανάστρια».

Διακοπές στα πανέμορφα ελληνικά νησιά. Με τα καλύτερα πακέτα για τη διαμονή σας.

Πάνω από την σημαία υπήρχε η λέξη αυτόχθονας, με την ερμηνεία που δίνεται στα λεξικά. Ωστόσο, αυτό προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Καίτης Γαρμπή, η οποία το τελευταίο διάστημα έχει αποφασίσει να πάρει στα… χέρια της τον λογαριασμό στο Twitter και να μην τον χρησιμοποιεί μόνο για επαγγελματικούς λόγους.

Έτσι, η Ελληνίδα τραγουδίστρια απάντησε στην νεαρή αοιδό, γράφοντας την λέξη «ανιστόρητη» στα αγγλικά και συμπλήρωσε από κάτω: «Όχι σύμφωνα με την ιστορία ή κάποια ιστορική ανάλυση».

Δείτε τα τιτιβίσματα…

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Πολύ… καυτή η μακροπρόθεσμη τάση, ακόμα και με 42άρια (photos)

Κέρδισε 95 εκατ. δολάρια από τζακπότ – Έτσι πήγε να εισπράξει (video)

Γάτα έγινε «πιλότος» σε μονοθέσιο της Formula 1 (video)

Exit mobile version