Αμετανόητη η Νωαίνα ξαναχτυπά: «Θα μπορούσα να είμαι και πιο ακραία…»

Φαίνεται ότι δεν έχει καμία διάθεση να κάνει πίσω η Νωαίνα και με συνεχείς δηλώσεις της κρατά ζεστό στην επικαιρότητα το θέμα με την προκλητική της ενέργεια να δείξει τον κ… της στο τηλεοπτικό κοινό του X Factor.

Και όπως τονίζει η ίδια σε νέα συνέντευξή της, αυτή τη φορά στην εφημερίδα Freddo, δεν το έχει μετανιώσει. Και όχι μόνο αυτό, αλλά το πάει και ένα βήμα πιο πέρα… «Η άτυχη τηλεοπτική στιγμή έπαιξε ρόλο στη μετέπειτα ψηφοφορία, γιατί θεωρώ ότι το κριτήριο της Τάμτα και του Μαραντίνη δεν ήταν ανεπηρέαστο από όλο αυτό που συνέβη. Δεν ήταν λόγος αυτός για να φύγω», τονίζει η ίδια αφήνοντας αιχμές για τους δύο κριτές.

Οσο για το περιβόητο post στο facebook, το οποίο έχει πια… διορθώσει αφαιρώντας τη λέξη μ… είπε:

«Όσο ακραία και να ήταν η εμφάνισή μου στη σκηνή, από τη στιγμή που μου ζητήθηκε κιόλας να είμαι πιο σέξι, θα μπορούσα να είμαι αρκετά πιο ακραία και σεξουαλική, αλλά δεν θα σχολιαζόταν αρνητικά. Ενώ για μια κίνηση λόγω του ότι είναι ασυνήθιστη, που δεν είχε κανένα σεξουαλικό υπονοούμενο για να είναι πρόστυχη, έγινε όλος αυτός ο ντόρος».

H Νωαίνα απάντησε και στα όσα της είπε η Πέγκυ Ζήνα: «Δεν έκανε κακό σ’ εκείνη, είναι πανέξυπνη και επαγγελματίας. Δεν επηρέασε την ίδια αρνητικά η δική μου κίνηση, με συμβούλευσε ωστόσο για την εικόνα μου», ενώ για το ότι συνελήφθη από το φακό να λέει στη Ζήνα ότι φοβάται, τόνισε: «Ίσως έχει να κάνει με την υπόσχεση που έχω δώσει στον πατέρα μου αυτό που φοβάμαι. Δεν θέλω να μιλήσω παραπάνω γι’ αυτό».

Exit mobile version