Ψηφοφορία «μπελάς» για το Survivor: 2 στους 3 διαφωνούν με την αποχώρηση της Λάουρας (video)

Διχάζει το πιστό τηλεοπτικό κοινό του Survivor, η εξέλιξη με την αποχώρηση της Λάουρας Νάργες από το ριάλιτι και σε ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, πιστοποιήθηκε σε απόλυτο βαθμό αυτός ο «διχασμός».

Οπως θα δείτε κι εσείς, 2 στους 3 από όσους έλαβαν μέρος στην ψηφοφορία εκδήλωσαν τη διαφωνία τους με την απόφαση του τηλεοπτικού κοινού, επιμένοντας πως έπρεπε να είχε αποχωρήσει η Βαλαβάνη.

Και προκαλεί αίσθηση αυτή η στάση του τηλεοπτικού κοινού εδώ και μέρες, καθώς σε αγωνιστικό επίπεδο η Βαλαβάνη είναι πολλές κλάσεις ανώτερη όχι μόνο από την Λάουρα, αλλά ακόμα και από άντρες παίκτες της ομάδας των Διασήμων.

Σε κάθε περίπτωση θα αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον η από εδώ και πέρα στάση του τηλεοπτικού κοινού, την επόμενη φορά που θα τεθεί υποψήφια προς αποχώρηση η Ευριδίκη, καθώς όλα δείχνουν ότι διαμορφώνεται ένα σημαντικό «ρεύμα» που την υποστηρίζει, ενώ σταθερά μεγάλο παραμένει και το ποσοστό εκείνων που τη θέλουν να τίθεται εκτός παιχνιδιού.

Δείτε στη γκάλερι το αποτέλεσμα της μεταμεσονύχτιας ψηφοφορίας που πραγματοποιήθηκε στη σελίδα Dokari TV στο Facebook.

Exit mobile version