Χαμός στο Survivor για τον τραυματισμό του Σπαλιάρα, άνω κάτω οι Διάσημοι (videos)

Ανω κάτω Διάσημοι και Μαχητές στο Survivor, μετά τη νίκη των Μαχητών, αφού ο Ντάνος και οι συμπαίκτες του δεν δέχτηκαν πως υπήρξε τραυματισμός του Σπαλιάρα, ο οποίος αποσύρθηκε από το διαγωνισμό για το έπαθλο, ενώ τα άκουσε και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης.

Οι Διάσημοι χαρακτήρισαν ευθέως ψεύτη και υποκριτή τον Γιάννη Σπαλιάρα, ο οποίος πανηγύρισε έντονα τη νίκη της ομάδας του, κάτι που εξόργισε και τον Ντάνο, ο οποίος έκανε την αρχή, ενώ ο Κοκκινάκης πήρε τη σκυτάλη και σε ένα πρωτοφανές ξέσπασμά του δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του.

Η διαμάχη συνεχίστηκε για αρκετή ώρα, ενώ ο Αναγνωστόπουλος κάποια στιγμή μίλησε ακόμα και για στρατηγική, γεγονός που εξόργισε ακόμα περισσότερο τους Διάσημους.

Ο Ντάνος από την πλευρά του ήταν αυτός που τα έβαλε και με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, για μια φράση του Κύπριου, τον οποίο ο Μπο άκουσε -λέει ο Ντάνος- να λέει μετά τη νίκη τους, «πάμε στη θάλασσα να κλάψουμε», πλην όμως ο Μάριος ισχυρίζεται πως αυτό είναι κάτι που λένε συχνά στην Κύπρο και αφορούσε την ομάδα του και μόνο και δεν είχε ίχνος υποτίμησης για τον αντίπαλο.

Ο Σπαλιάρας, πάντως, ξεκαθάρισε πως δεν προσποιήθηκε τον τραυματία και πως πονούσε πραγματικά, κρίνοντας ότι δεν έπρεπε να συνεχίσει να αγωνίζεται για να μην επιδεινωθεί η κατάστασή του.

Exit mobile version