Survivor: Σάλος στο Instagram με την προκλητική ανάρτηση του Ακούν Ιλιτζαλί για τον Κεμάλ Ατατούρκ (photo)

Την ημέρα γέννησης του Κεμάλ Ατατούρκ, που ταυτόχρονα ήταν και η ημέρα της αποβίβασής του στην Σαμψούντα και της έναρξης της γενοκτονίας των Ποντίων, το 1919, «γιορτάζει» με προκλητικό τρόπο, από τη στιγμή που συνεργάζεται με Ελληνες, ποστάροντας τη φωτογραφία του στη σελίδα του στο Instagram, ο Τούρκος παραγωγός του Survivor, Ακούν Ιλιτζαλί.

Ναι, καλά διαβάζετε…

Ο άνθρωπος που εμφανιζόταν να μιλά για ελληνοτουρκική φιλία και να παραδίδει… μαθήματα στο χθεσινό, προφανώς και στο σημερινό, αλλά και το κυριακάτικο επεισόδιο του Survivor, επιλέγει, γνωρίζοντας πόσο πόνο θα προκαλέσει με αυτή του την ανάρτηση στους Ελληνες και τους Ποντίους. Και πολλοί είναι αυτοί που αναμένουν με ξεχωριστό ενδιαφέρον να διαπιστώσουν από εδώ και στο εξής αν θα υπάρξει αντίδραση από την ελληνική πλευρά και ποια στάση θα τηρήσει ο Σάκης Τανιμανίδης, ο παρουσιαστής του ελληνικού Survivor, ο οποίος είναι Πόντιος…

«19 Μαΐου. Ας γιορτάσουμε την Ημέρα Νεολαίας και Αθλησης. Θυμάμαι πάντα τον μεγάλο μας ηγέτη, Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ με αγάπη και σεβασμό» έγραψε στη σελίδα του στο Instagram ο Ακούν Ιλιτζαλί και προκάλεσε την οργή των Ελλήνων που τον ακολουθούν, πολλών εξ αυτών και τις αντιδράσεις – απαντήσεις τους με υβριστικά μηνύματα για τον ίδιο και την Τουρκία.

Exit mobile version