Survivor: Σάλος στο διαδίκτυο με την παραγωγή – Προώθησαν τον Ντάνο; (video)

Τις τελευταίες ημέρες έχει κλέψει την παράσταση με τις νίκες τους, αλλά μήπως στο επεισοδιο της Τρίτης (19/6) η παραγωγή έκανε μεγάλο λάθος; 

Πιο συγκεκριμένα στη “μάχη” μεταξύ του Γιώργου Αγγελόπουλου και του Κώστα Βασάλου, ο δεύτερος τραυματίστηκε και σταμάτησε ο αγώνας, με τους 2 παίκτες να έχουν από μία… ζωή. Αυτό πρακτικά σήμαινε πως όποιος έχανε σε αυτή τη μάχη θα έβγαινε εκτός και θα έπαιζε τον “τελικό” με το Μισθοφόρο.

Κατά τη διάρκεια της διακοπής οι ιατροί παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στον παίκτη των Μαχητών και έτσι αυτός συνέχισε τον αγώνα μόνο που η παραγωγή πήρε μια λάθος απόφαση κατά πολλούς. Δεν έβαλε και τους 2 παίκτες στο σημείο που βρίσκονταν όταν τραυματίστηκε ο Βασάλος, αλλά έβαλαν εκεί μόνο τον παίκτη των Μαχητών, ενώ ο Ντάνος βρέθηκε στο σημείο όπου βρίσκονταν τα μπαλάκια.

Αυτό φυσικά του έδωσε σαφές προβάδισμα που στη συνέχεια αξιοποιήσε σε νίκη και έπειτα πέρασε στον τελικό όπου κέρδισε το αγώνισμα. Από εκείνη τη στιγμή το διαδίκτυο έχει πάρει “φωτιά” με σχόλιο κατά της παραγωγής που αναφέρουν πώς… έσπρωξαν τον Ντάνο προς τη νίκη.

Δείτε το στιγμιότυπο στο 1:18:00 και μετά…

Exit mobile version