Survivor: Ποιος θα πάρει το δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα; (video)

«Ο παίκτης ή η παίκτρια που θα αποχωρήσει από το Survivor είναι…»!

Η παραπάνω αναφορά του Σάκη Τανιμανίδη στο τρέιλερ που παίζει για το αποψινό επεισόδιο της αποχώρησης παίκτη ή παίκτριας από το Survivor, καθώς έχουμε αγώνισμα ασυλίας και ψηφοφορία, αν μη τι άλλο έχει δημιουργήσει μια ιδιαίτερη πλοκή και δίνει τροφή για τις πρώτες διαρροές και σχόλια στα Social Media, με την πλειοψηφία των τηλεθεατών να κάνει λόγο για αποχώρηση είτε της Βαλαβάνη, είτε της Σάρας.

Και αυτό, διότι από τη στιγμή που ο Τανιμανίδης κάνει λόγο για συμμετοχή και παίκτριας στη διαδικασία των προτεινόμενων προς αποχώρηση, τα κουκιά είναι λίγο ή πολύ… μετρημένα. Και τούτο διότι τα δύο κορίτσια είναι αυτά που βρίσκονται -σύμφωνα με τις διαρροές των αποτελεσμάτων της 24ωρης ψηφοφορίας- πιο χαμηλά σε συγκέντρωση ψήφων έναντι των αγοριών.

Αρα, θα πρέπει απόψε να αναμένεται μια γυναικεία αποχώρηση. Εκτός… Εκτός αν και πάλι η παραγωγή έχει κάνει το θαύμα της στο τρέιλερ και έχει διαμορφώσει έτσι το περιεχόμενό του ώστε να δημιουργήσει μια επιπλέον δυσκολία σε εκείνους που βγάζουν τις διαρροές, αν και όλα δείχνουν -επαναλαμβάνουμε- ότι πλέον τα πράγματα θα είναι πολύ πιο συγκεκριμένα, καθώς το Survivor έχει ολοκληρωθεί για τους παίκτες και ήδη τα μέλη της παραγωγής επιστρέφουν σιγά σιγά στην Ελλάδα.

Οσο για τους τέσσερις φιναλίστ; Θα κάνουν τις… διακοπές τους αυτές τις μέρες κάπου μακριά από την Ελλάδα, μέχρι και αυτοί να γυρίσουν στην Αθήνα για τον τελικό της 5ης Ιουλίου.

Exit mobile version