Survivor: Επαιξαν ξύλο Ντάνος και Αναγνωστόπουλος; Ολη η αλήθεια για τη… διαρροή (video)

Πανικό προκαλεί στα Social Media η διαρροή μιας φημολογίας που έχει ξεκινήσει εδώ και ώρες και θέλει τον Αναγνωστόπουλο να παίζει… ξύλο με τον Ντάνο, στο περιθώριο της διαδικασίας για την αποχώρησή του από το Survivor.

Και επειδή, πλέον, κάπου πάει να χαθεί και η μπάλα και το… γήπεδο μαζί, οφείλουμε να βάλουμε τα πράγματα σε μια λογική σειρά.

Παραθέτοντας απλά και μόνο ορισμένα γεγονότα που υπάρχουν ως δεδομένα αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε για το τι και πώς θα συμβεί αυτή την Κυριακή στο Survivor.

Ολα, λοιπόν, για το όργιο της φήμης που θέλει Αναγνωστόπουλο και Ντάνο να λογομαχούν έντονα και να πιάνονται στα χέρια, έχουν ξεκινήσει από μια αφορμή που απλά… δεν υπάρχει.

Υπήρχε χθες, ως spoiler, πως ο Ντάνος βγάζει υποψήφιο τον Αναγνωστόπουλο και εκείνος επειδή αποχώρησε, δεν τον χαιρέτισε και του την έπεσε και και και…

Ξεχάστε το…

Ο Ντάνος δεν βγάζει κανέναν υποψήφιο για αποχώρηση, απλά και όμορφα, αφού δεν υποδεικνύει κανένας νικητής ασυλίας, κανέναν αντίπαλο.

Ο Σάκης Τανιμανίδης ρητά ξεκαθάρισε στο χθεσινό επεισόδιο πως οι δύο παίκτες που θα βγουν νικητές στα αγωνίσματα για τις ασυλίες πάνε ημιτελικό και… τέλος. Οι υπόλοιποι τρεις αυτόματα την Κυριακή στον τάκο και ο χειρότερος εκ των τριών στην 24ωρη ψηφοφορία στο σπίτι του.

Αρα, τι πιο λογικό σύμφωνα με τη δημοφιλία των τριών παικτών, αν τελικά κατακτήσει ο Ντάνος την κυριακάτικη ασυλία, απ’ το να φύγει ο Αναγνωστόπουλος, αφού ο Σπαλιάρας έχει πολύ δυνατό fan club.

Τώρα, αν ο Αναγνωστόπουλος έχει νεύρα επειδή ο Σπαλιάρας υποστηρίζει Ντάνο και όχι εκείνον ή αν παίχθηκε οτιδήποτε άλλο στη διάρκεια του κυριακάτικου αγωνίσματος μεταξύ του Σκιαθίτη και του Κώστα, τότε εκεί αλλάζει το πράγμα.

Επαναλαμβάνουμε, πάντως, για να είμαστε απόλυτα σωστοί και ξεκάθαροι πως ο Ντάνος δεν βγάζει κανέναν αντίπαλο από επιλογή στον τάκο.

Τα υπόλοιπα και όλα αυτά τα παλαβά που γράφονται τις τελευταίες ώρες για άγριες ύβρεις και παρεμβάσεις της παραγωγής, θα τα δούμε το βράδυ της Κυριακής αν επιβεβαιωθούν ή όχι και μέχρι τι σημείο, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ…

Το βέβαιο, είναι ότι ο Αναγνωστόπουλος έχει νεύρα… Πολλά νεύρα. Και δεν θέλει να χάνει με τίποτα. Κυρίως απ’ τον Σπαλιάρα…

Exit mobile version