Survivor-αποκλειστικό: Σπάει τα ρεκόρ ο Βασάλος. Θα κοντράρει στα ίσια τον Μάριο; (video)

Παράκρουση επικρατεί στις τάξεις των οπαδών των τριών φιναλίστ του Survivor. Ποιος θα μείνει εκτός τελικού απόψε το βράδυ; Ποια ήταν η διαφορά μεταξύ Βασάλου και Αναγνωστόπουλου στην ψηφοφορία της Δευτέρας;

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές μας, ο Κωνσταντίνος Βασάλος έκανε έναν υγιεινό περίπατο το βράδυ της Δευτέρας, αφήνοντας κατά πολλές δεκάδες μονάδες πίσω του τον Αναγνωστόπουλο, με το αποτέλεσμα να κρίνεται από πολύ νωρίς.

Και ήταν τόσο εντυπωσιακά τα ποσοστά που συγκέντρωσε ο Βασάλος, τα οποία -σύμφωνα με τις ίδιες πηγές- δεν αποκλείεται να τον φέρουν απόψε το βράδυ από τη θέση του απόλυτου αουτσάιντερ, καθώς Ντάνος και Μάριος είναι κατά σειρά τα δύο μεγάλα φαβορί για την πρόκριση στον τελικό, σε εκείνη του παίκτη που είναι σε θέση να κάνει τη μεγάλη έκπληξη και να αφήσει τον Κύπριο εκτός παιχνιδιού.

Και λέμε τον Κύπριο διότι ο Ντάνος δεν κινδυνεύει σε καμία περίπτωση και θα είναι απόψε ο παίκτης που θα φτάσει με άνεση στον τελικό κατακτώντας την πρώτη θέση στην τηλεφωνική ψηφοφορία. Αυτό που μένει να διαπιστωθεί είναι αν ο Αγγελόπουλος θα σπάσει από απόψε το φράγμα του 50%, αν θα μπει δηλαδή… αυτοδύναμος στον τελικό. Σημειώστε την εξής πληροφορία. Οσο μεγαλύτερο θα είναι το ποσοστό του Αγγελόπουλου, τόσο περισσότερες θα είναι και οι πιθανότητες να κάνει την ανατροπή ο Βασάλος και να αφήσει πίσω του τον Μάριο.

Ρόλο κλειδί, βέβαια, στην αποψινή ψηφοφορία θα παίξει και το κοινό της Κύπρου που αναμένεται να ψηφίσει… μονοκούκι τον Μάριο – Πρίαμο Ιωαννίδη.

Και εκεί, όντως, θα κριθούν πολλά.

Μια πρώτη ένδειξη και μόνο για το πώς κινείται το κοινό του Survivor, μπορείτε να δείτε και στο γκάλοπ που από χθες πραγματοποιεί το Dokari, μέσω Facebook, για τον μεγάλο νικητή του ριάλιτι επιβίωσης.

Οπως θα δείτε, ο Ντάνος έχει αφήσει πίσω του κατά πολύ τους υπόλοιπους παίκτες, ενώ και χθες επιβεβαιώθηκε απόλυτα η διαφορά ανάμεσα στον Μάριο και τον Αναγνωστόπουλο.

Μπορείτε και τώρα να ψηφίσετε υπέρ του παίκτη που θέλετε να δείτε να… σηκώνει την κούπα το βράδυ της Τετάρτης.

Exit mobile version