Nomads: Αυτοί είναι οι διάσημοι που φεύγουν για Φιλιππίνες – Πώς θα παίζεται το παιχνίδι

Στην τελική ευθεία το παιχνίδι επιβίωσης του Ant1

Λίγες ημέρες απομένουν για την έναρξη του Nomads που σύμφωνα με αυτά που ξέρουμε από την προβολή του reality στο εξωτερικό, θα είναι από τα σκληρότερα παιχνίδια που έχουμε δει.

Η ελληνική αποστολή αναμένεται να αναχωρήσει πριν από τις 20 Σεπτεμβρίου για τις Φιλιππίνες, ενώ το παιχνίδι θα κάνει πρεμιέρα στις 2 Οκτωβρίου.

Ας δούμε την ομάδα των διασήμων αλλά και το πώς θα παίζεται το παιχνίδι.

Αρχικά, παρουσιαστής θα είναι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και θα υπάρχουν 21 παίκτες. Αυτοί θα χωριστούν σε 3 ομάδες η οποία κάθε μια θα έχει το όνομα και το χρώμα της. Στην πρώτη ομάδα των διασήμων θα αγωνίζονται οι: Διονύσης Αλέρτας, Γιώργος Μαυρίδης, Μιχάλης Ζαμπίδης, Μαντώ Γαστεράτου, Όλγα Πηλιάκη, Νατάσα Καλογρίδη και ένας ακόμη παίκτης που παραμένει έκπληξη! Πάντως δημοσιεύματα αναφέρουν πώς επικρατέστερες για τις θέσεις είναι οι: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Αποστολία Ζώη και Βασιλική Μιλλούση.

Μεγάλη ελληνική αποστολή 100 ατόμων θα αναχωρήσει πριν από τις 20 Σεπτεμβρίου για τις Φιλιππίνες. Μαζί τους και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο παρουσιαστής του Nomads, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 στις 2 Οκτωβρίου.

Η δεύτερη ομάδα θα αποτελείται από παίκτες που έχουν σχέση με τα σπορ και η τρίτη είναι η ομάδα των ανθρώπων της διπλανής πόρτας.

Πώς παίζεται το Nomads


Η βδομάδα θα ξεκινά με τη δοκιμασία που θα καθορίζει ποια ομάδα θα κοιμάται στη βίλα, ποια στο ψαροχώρι που θα συνεργάζετε με ντόπιους και θα πρέπει να εργαστεί για το φαγητό της και ποια θα βρεθεί στην παραλία και θα πρέπει να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες.

Η ομάδα που κερδίζει δεν θα χάνει παίκτη. Οι δύο χαμένες ομάδες θα αναγκάζονται κάθε εβδομάδα να αποχωρίζονται έναν παίκτη τους και να αποδυναμώνονται. Οι δύο προτεινόμενοι προς αποχώρηση των χαμένων ομάδων θα αγωνίζονται μεταξύ τους ώστε να προκύψει ο τελικός παίκτης που θα αποχωρεί. Οι τελευταίες τέσσερις εβδομάδες θα είναι οι πιο σκληρές και θα κρίνουν τον τελικό νικητή του Nomads.

Exit mobile version