Κόλπο γκρόσο του ΣΚΑΪ.. Αυτός θα παρουσιάζει το νέο ριάλιτι με ζευγάρια!

Βρισκόταν πολύ κοντά στον ΑΝΤ1, αλλά με κόλπο γκρόσο της τελευταίας στιγμής ο ΣΚΑΪ κατόρθωσε να εξασφαλίσει την υπογραφή του και έτσι θα είναι αυτός ο παρουσιαστής του νέου ριάλιτι για ζευγάρια που ετοιμάζεται να φέρει στο κανάλι του Φαλήρου ο Ατζούν Ιλιτζαλί.

Και κάπως έτσι, ο ΣΚΑΪ ανταπέδωσε, ουσιαστικά το χτύπημα στον ΑΝΤ1 για την «αρπαγή» της Ευαγγελίας Αραβανή. Ο Χάρης Χριστόπουλος, λοιπόν, τον οποίο γνωρίσαμε καλά από την παρουσία του στην κριτική επιτροπή του My Style Rocks, αναμένεται να είναι αυτός που θα αναλάβει το ρόλο του παρουσιαστή στο ριάλιτι «Wanna Marry Me».

Πρόκειται για ένα ριάλιτι σχέσεων, στο οποίο κάθε διαγωνιζόμενος θα επιχειρεί να βρει το ταίρι του. Θα δημιουργηθούν δύο ομάδες, μια αντρών και μια γυναικών, με σκοπό να μένουν αρκετές ώρες της μέρας σε ένα σπίτι, όπου με τη δράση τους σε δουλειές καθημερινότητας θα κερδίζουν ψήφους, για να περάσουν έτσι περισσότερο χρόνο με την άλλη ομάδα. Ενα ζευγάρι αναδεικνύεται σε εβδομαδιαία βάση νικητές, ενώ οι υπόλοιποι συμμετέχοντες θα είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση. Το ενδιαφέρον εστιάζεται στο φινάλε, καθώς αν το ζευγάρι που θα πάρει το παιχνίδι αποφασίσει και να παντρευτεί, τότε αυτόματα το ριάλιτι αναλαμβάνει να τους κάνει δώρο όλα τα έξοδα για το γάμο και το γαμήλιο ταξίδι.

Exit mobile version