Ο ΑΝΤ1 θα πει «ναι» στο σκληρό ριάλιτι με τις κατσαρίδες και τα φίδια (videos)

Ποιος Έλληνας celebrity θα δεχτεί να πιει… χυμό κατσαρίδας στο «I’m a Celebrity…Get Me Out of Here!»;

Οργανώνεται πυρετωδώς ο ΑΝΤ1 για το πρόγραμμα της νέας σεζόν, με το projet που είχε πριν μήνες αφήσει στο συρτάρι να ετοιμάζεται να κάνει δυναμική είσοδο.

Ο λόγος για το πιο σκληροπυρηνικό ριάλιτι του κόσμου, «I’m a Celebrity…Get Me Out of Here!» που αποτελεί δοκιμασμένη συνταγή που σαρώνει σε πολλές χώρες του κόσμου.
Πρόκειται για ένα brand new project που μόνο ως απόκοσμο θα μπορούσε να το χαρακτηρίσει κανείς. Ο ΑΝΤ1, όμως, ετοιμάζεται να τα παίξει όλα για όλα.

Πρωταγωνιστές, 12 διάσημοι Έλληνες. Καμία ομάδα, όλοι παίζουν για τον εαυτό τους. Αυτό απαιτεί το concept του βρετανικού «I’m a Celebrity… Get Me Out of Here!».

12 παίκτες θα «μετακομίσουν» στη ζούγκλα της Νότιας Αμερικής και θα κληθούν να επιβιώσουν σε μερικές από τις πιο τρομακτικές και αηδιαστικές δοκιμασίες. Αντίπαλοί τους; Κατσαρίδες Μαδαγασκάρης, φίδια, ακρίδες, σκορπιοί, σκουλήκια, κροκόδειλοι και πολλά ακόμα… «κατοικίδια».

Πώς θα σας φαινόταν ένας εγκλεισμός σε γυάλα γεμάτη κατσαρίδες; Μια τεράστια ακρίδα ή αράχνη που πρέπει να μείνει ζωντανή στο στόμα σας για 30 δευτερόλεπτα; Ή ένα δροσιστικό κοκτέιλ… αλεσμένων σκαθαριών και κατσαρίδων το οποίο πρέπει να πιείτε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα;

Αυτό το τελευταίο, αξίζει να σημειωθεί πως έχει οδηγήσει πολλούς celebrities σε… παλινδρόμηση on camera, με το θέαμα να είναι κάτι περισσότερο από άκομψο. Φυσικά, αυτές είναι μόλις μερικές από τις φρικτές δοκιμασίες στις οποίες θα υποβληθούν οι 12 συμμετέχοντες.

Ο μόνος τρόπος να γλιτώσουν; Να φωνάξουν ««I’m a Celebrity… Get Me Out of Here!» και να αποχωρήσουν!

Το εν λόγω ριάλιτι παίζεται ανελλιπώς στη Βρετανία τα τελευταία 14 χρόνια, από το 2002 μέχρι σήμερα, ενώ τα δικαιώματα έχουν πάρει πολλές ακόμα χώρες για να το παρουσιάσουν στο κοινό με δικούς τους παίκτες.

Αμερική, Σουηδία, Γερμανία, Γαλλία, Δανία, Ολλανδία, Ρουμανία, Αυστραλία και Ινδία είναι μερικές από αυτές που έχουν προβάλλει τη δική τους version.

Τώρα, έφτασε η σειρά της Ελλάδας.

Επικρατέστερος παρουσιαστής ήταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, κατά την πρώτη παρουσίαση του παιχνιδιού στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, ενώ στα ονόματα των διασήμων που θα δοκιμάζονταν τότε σκληρά ήταν αυτά του Τρύφωνα Σαμαρά (!), της Μαίρης Συνατσάκη και του Κώστα Μαρτάκη. Ωστόσο, τώρα θα υπάρξουν νέα δεδομένα.

Μιλάμε φυσικά για μια πολύ ακριβή παραγωγή της οποίας το ρίσκο είναι μεγάλο. Αν το γλυκό δέσει, όμως, η επιτυχία θα είναι ακόμα μεγαλύτερη…

Το κανάλι έχει προετοιμαστεί για τις μεγάλες αντιδράσεις που θα προκαλέσει το concept αυτό, αφού όπου κι αν παίχτηκε προκλήθηκε σάλος.
Όχι μόνο για τις σκληρές δοκιμασίες των παικτών μα και για τον τρόπο με τον οποίο ταλαιπωρούνται τα ζώα – φιλική (;) συμμετοχή.

Είστε έτοιμοι για την ελληνική version με τίτλο «Είμαι Celebrity… Σώστε με!»;

Πηγή: dailymedia

Exit mobile version