«Βόμβα» από παίκτρια του Power of Love: «Με απείλησαν από την παραγωγή…» (photos)

«Βόμβα» από παίκτρια του Power of Love: «Με απείλησαν από την παραγωγή…» (photos)

Τα πάνω κάτω θα φέρουν οι καταγγελίες της παίκτριας που μιλά για απειλές και όχι μόνο!

Το Power of love είναι ένα από τα ριάλιτι που από την πρώτη ημέρα της προβολής του, έχει τραβήξει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, καθώς κάθε βδομάδα, όλα και κάτι συμβαίνει...

Αυτή τη φορά, το ενδιαφέρον βρίσκεται εκτός του σπιτιού της... αγάπης, με την πρώην παίκτρια Γκαμπριέλα να μιλά για απειλές και όχι μόνο.

Συγκεκριμένα έγραψε σε μια φωτογραφία της στο Instragram: "Ντροπή του Παναγιώτη που καλύπτει την 40άρα και δεν λέει οτι μας έκαναν πρόβλημα πρόβλημα όταν την ψήφισε όλη η παραγωγή, την είχαν σε ξενοδοχείο στην Τουρκία, ενώ έφυγε και καλά και μας είπε να πούμε ότι ήταν Ντουμπάι. Έβριζε εμένα και την Στέλλα μπας και μας διώξουν και μπει το φίδι άντε με τον Τούρκο".

Η πρώην παίκτρια όμως του ριάλιτι δεν έμεινε μόνο εκεί, αφού αργότερα ξαναέγραψε στα social media της ότι την εκβιάζει η παραγωγή να κατεβάζει το ποστ της αλλιώς θα αποκαλύψουν ότι έπαιζε σε ερωτική ταινία. Η ίδια έγραψε σε δεύτερο ποστ:
"Δυστυχώς με πήραν και με εκβιάζουν από την παραγωγή ότι έπρεπε να κατεβάσω τον ποστ της Άννας λέει, αλλιώς θα πουν ότι σχετίζομαι με πορνό βίντεο, και κλαίω με την προπαγάνδα!"

Δείτε τις φωτογραφίες στη παρακάτω gallery...