Τελικός Survivor 2 – Spoiler: Νέα διαρροή για τον νικητή, ανατρέπει όλα τα δεδομένα

Μάχη… ψήφο – ψήφο θα δώσουν απόψε (13/07) Κατερίνα Δαλάκα και Ηλίας Γκότσης για την κατάκτηση του τίτλου του νικητή του Survivor 2. Νέα διαρροή ανατρέπει όλα όσα ξέραμε ως τώρα…

Η αντίστροφη μέτρηση για την ολοκλήρωση του Survivor 2 έχει ήδη ξεκινήσει και οι υποστηρικτές της Κατερίνας Δαλάκα και του Ηλία Γκότση ετοιμάζονται να δώσουν τη μεγάλη μάχη για να χαρίσουν τη νίκη σε όποιον εκ των δύο φιναλίστ κατορθώσει να συγκεντρώσει το μεγαλύτερο ποσοστό ψήφων.

Και τις τελευταίες ώρες γίνεται -κυριολεκτικά- πανικός στα Social Media, με τα γκάλοπ να δίνουν και να παίρνουν και όλα τα αποτελέσματα να φέρνουν τους δύο υποψηφίους για την κατάκτηση του τροπαίου των 100.000 ευρώ, να δίνουν ψήφο – ψήφο τη μάχη, για την πρώτη θέση.

Το ακόμα πιο εντυπωσιακό, ωστόσο, είναι πως σύμφωνα με νέες πληροφορίες, η Κατερίνα Δαλάκα που ήταν και αυτή που στην ομαδική ψηφοφορία κατέκτησε την πρώτη θέση, δέχεται ασφυκτική πίεση, τέτοια που να θέτει τελικά σε αμφισβήτηση το όποιο προβάδισμα διατηρούσε όλο αυτό το διάστημα έναντι του Ηλία.

Ο Ηλίας, λοιπόν, από χθες δείχνει να ανεβάζει συνεχώς τη δημοφιλία του και η νέα διαρροή που αυτή τη στιγμή προκύπτει από καλά πληροφορημένες πηγές, θέλει τον Γκότση να έχει πολλές πιθανότητες να κάνει την ολική ανατροπή, ποντάροντας πολλά στην κατάκτηση του μεγαλύτερου ποσοστού ψήφων από την πλευρά εκείνων που στον ημιτελικό προτίμησαν να ψηφίσουν την Μελίνα.

Αν επιβεβαιωθούν οι νέες πληροφορίες μας, τότε θα πρέπει να αναμένεται ένα απίστευτο θρίλερ…

Exit mobile version