Νέα αποκάλυψη για Γελένα-Βράνιες! «Θέλω να με γαμ…» (photos)

Ασταμάτητες είναι οι αποκαλύψεις από το ερωτικό σκάνδαλο του Όγκνιεν Βράνιες με την Γελένα Καρλέουσα, το οποίο φιλοξενείται στα Μέσα των Βαλκανίων και της Ευρώπης.

Ο πρώην αμυντικός της ΑΕΚ και νυν της Άντερλεχτ είχε κρυφό δεσμό με την Σέρβα τραγουδίστρια, σύντροφο του πρώην συμπαίκτη του, Ντούσκο Τόσιτς. Σχεδόν καθημερινά, οι δύο πλευρές «ξεκατινιάζονται» μέσω των social media, με την εκρηκτική ξανθιά να «ξεφτιλίζει» τον διεθνή άσο, ο οποίος αποκαλύπτει ερωτικές φωτογραφίες και μηνύματα που του έστελνε η τραγουδίστρια.

Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες υπάρχουν νέες αποκαλύψεις από την δράση του παράνομου ζευγαριού, μια και Μέσο της Σερβίας έβγαλε στην δημοσιότητα συνομιλία του Βράνιες με την Γελένα, στην οποία η διάσημη τραγουδίστρια καλεί τον ποδοσφαιριστή σε καυτές πράξεις.

Συγκεκριμένα, η ξανθιά καλλονή έστειλε στον Βόσνιο αμυντικό ένα βίντεο με τον Ντράγκαν Μάρκοβιτς, Σέρβο πολιτικό, ο οποίος δείχνει πολεμικές τέχνες σε αθλητές και ακολούθησε ο καυτός διάλογος των δύο.

Βράνιες: «Είναι δυνατόν;»

Καρλέουσα: «(έστειλε φατσούλες με γελάκια) πως θα γαμ…ω τη μάνα του; Μωρό μου, θέλω να με γαμ…ς τώρα και να με φιλήσεις».

Βράνιες: «Πως μπορώ να το κάνω μωρό μου;»

Καρλέουσα: «Είμαι πολύ ευτυχισμένη όταν είμαι μαζί σου. Σ ‘αγαπώ!»

Δείτε…

Exit mobile version