H Μόνικα Μπελούτσι έκλεισε τα 54 και παραμένει μία από τις πιο σαγηνευτικές γυναίκες στον κόσμο! (photos)

Το motto της είναι: «Οταν σκορπάς θετική ενέργεια γύρω σου, αυτή σου επιστρέφεται»

H Monica Bellucci γεννήθηκε για να δικαιώσει τις μελαχρινές. Και όχι μόνο το έκανε, αλλά σήμερα, στα 54 της χρόνια έχει πλέον γίνει διαχρονική εκπρόσωπος της λεγόμενης «μεσογειακής ομορφιάς». Με την πραγματικά εντυπωσιακή εμφάνισή της, κατέκτησε τον κινηματογράφο χωρίς, φυσικά, να της λείπει και το ταλέντο. Εχει παραδεχθεί, άλλωστε, ότι η εξωτερική της εμφάνιση άνοιξε πολλές πόρτες και της έδωσε ρόλους.

«Παρόλα αυτά χρειάστηκε -μετά τη Μalena- να δουλέψω σκληρά, να κάνω μαθήματα υποκριτικής, αγγλικών και γαλλικών», δήλωσε.

Με την τελευταία της ταινία έκανε μια ανατροπή, στον επί σειρά δεκαετιών καθιερωμένο ρόλο του κοριτσιού του James Bond. Εσπασε το ηλικιακό φράγμα και υποδύθηκε, στα 51 της χρόνια, την κοπέλα του Βρετανού πράκτορα.

Πολλοί έσπευσαν να την κατηγορήσουν για το προχωρημένο της ηλικίας. Εκείνη τους απάντησε: «Δεν είμαι Bond-Girl. Είμαι πολύ μεγάλη για κάτι τέτοιο. Είμαι μια Bond Lady ή Bond Woman. Δεν μου αρέσει το Bond Girl».

Είναι η γυναίκα που δεν δίστασε να αποκαλύψει πως έκανε σεξ πρώτη φορά στα 14 της χρόνια. Μάλιστα, όπως δήλωσε: «εν γνώσει των γονέων μου έκανα έρωτα σε ηλικία 14 ετών με το νεαρό που είχα τότε δεσμό και το γνώριζαν και οι γονείς μου, δυο υπέροχοι άνθρωποι, γιατί στο σπίτι μας μιλούσαμε ανοιχτά».

Οταν τη ρώτησαν ποια είναι η γνώμη της για τα περίφημα Μπούγκα-Μπούγκα πάρτι του Silvio Berlusconi και τις γυναίκες που συμμετείχαν σε αυτά, η Bellucci έδειξε την κλάση της: «Κάθε γυναίκα είναι διαφορετική και καμιά μας δεν μπορεί να την κρίνει, γιατί δεν έχει ζήσει τις δικές της εμπειρίες. Είναι κακό να διδάσκεις ηθική, όταν δεν γνωρίζεις τους άλλους».

Η ίδια δήλωσε πρόσφατα: «Θέλω να διασκεδάζω τη ζωή. Μου αρέσει να τρώω, να πίνω, να κάνω έρωτα. Για μένα αυτή είναι η ομορφιά της ζωής. Ολα τα υπόλοιπα είναι λεπτομέρειες και ο καθένας προσαρμόζεται όπως μπορεί. Η αγωνία του να χάσεις βάρος, να νιώθεις ότι έχεις παραπάνω κιλά, ότι έχεις ρυτίδες. Ολα αυτά είναι ανοησίες».

Οταν τη ρωτούν γιατί δεν «αμύνεται» στο πέρασμα του χρόνου, με τρόπους όπως η πλαστική χειρουργική, εκείνη απάντησε: «Εχω πάρει μόνο βιταμίνες. Δεν μου αρέσει η ιδέα να πειράξω το πρόσωπό μου και ειλικρινά πιστεύω ότι αυτό είναι αρκετά επικίνδυνο για μια ηθοποιό».

Δείτε τη gallery:

Exit mobile version