Eurovision 2019: Ακούστε το «Better Love» της Κατερίνας Ντούσκα (video+photos)

Κυκλοφόρησε και επισήμως, το «Better Love» που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision

Το «Better Love» είναι λοιπόν, το κομμάτι με το οποίο η Κατερίνα Ντούσκα θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision στο Τελ Αβίβ.

Στη συνέντευξη Τύπου που διοργάνωσε η ΕΡΤ παρουσιάστηκε και το βίντεο κλιπ του «Better Love», που έγραψε η Κατερίνα Ντούσκα μαζί με τον Leon of Athens και τον David Sneddon.

Πρόκειται για ένα mid tempo power pop song, με πολύ σύγχρονη παραγωγή που όμως στέκεται και σε ακουστική εκδοχή, με ένα όργανο, γιατί είναι πολύ μελωδικό.

Πριν ξεκινήσει να παίζει στην μεγάλη οθόνη του Μεγάρου το βίντεο με τραγούδι της Ελλάδας για τη φετινή διοργάνωση της Eurovision, η Κατερίνα Ντούσκα είπε ότι δεν πίστευε ποτέ ότι θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό, ωστόσο συμπλήρωσε: «Είμαι ονειροπόλα και πιστεύω ότι αυτά τα πράγματα συμβαίνουν στους ανθρώπους που ονειρεύονται».

Είπε ακόμη: «έχω άγχος για τη συμμετοχή μου και βλέπω πολλούς εφιάλτες, αλλά και όμορφα όνειρα γιατί πιστεύω στην ομάδα μου και στο τραγούδι που έγραψαν. Το τραγούδι αναφέρεται στην αιώνια αναζήτηση μιας ανώτερης αγάπης»

Η Kατερίνα Ντούσκα, έγινε ευρέως γνωστή με το hit της «One in a Million» και τη διασκευή της στο «Do I Wanna Know» των Arctic Monkeys η οποία έχει ξεπεράσει τις 2.000.000 προβολές στο YouTube.

Έχει συνεργαστεί με πολλούς διεθνείς καλλιτέχνες όπως η LP, ο Albin Lee Meldau, ο Tom Baxter, η Yasmine Hamdan, o Oddisee, οι Kadebostany ενώ έχει πραγματοποιήσει εμφανίσεις σε μεγάλες σκηνές και φεστιβάλ σε Ελλάδα και εξωτερικό που έχουν αφήσει θετικές εντυπώσεις.

Δείτε το βίντεο και τη gallery:

Exit mobile version