GNTM: Ποια πρώην παίκτρια «έφαγε άκυρο» για το δεύτερο κύκλο! (photos)

Δεν πάει το μυαλό σου! 

Σε πυρετό διεργασιών βρίσκεται η παραγωγή του Next Top Model προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για τον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι.

Η πρώτη σεζόν σημείωσε εξαιρετικές επιδόσεις και άπαντες θέλουν το ίδιο για τα νέα επεισόδια που θα δούμε από τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Όπως φαίνεται όμως ο δεύτερος κύκλος βρίσκεται στο επίκεντρο χωρίς καν να έχουν ξεκινήσει τα κάστινγκ.

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας ethnos.gr πρώην παίκτρια του πρώτου κύκλου ζήτησε από την παραγωγή να μπει εκ νέου στο ριάλιτι. Μάλιστα εμφανίστηκε διατεθειμένη να περάσει ξανά από κάστινγκ προκειμένου να εκπληρώσει τον στόχο της.

Ο λόγος για την Μέγκι Ντρίο που επικοινώνησε με την παραγωγή προκειμένου να συμμετάσχει στον δεύτερο κύκλο.
Η Μέγκι ήταν από τις παίκτριες που ξεχώρισαν στον πρώτο κύκλο αλλά για διαφορετικούς λόγους. Η μελαχρινή παίκτρια δημιουργούσε μεγάλες ίντριγκες με τις υπόλοιπες συμμετέχουσες ενώ και τα ελληνικά της γίνονταν viral στα κοινωνικά δίκτυα μετά από κάθε επεισόδιο.

Όπως αναφέρει το ethnos.gr οι άνθρωποι της παραγωγής της έκλεισαν την πόρτα εξηγώντας ότι δεν είναι δυνατόν να γίνει κάτι τέτοιο. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα καμία συμμετέχουσα του πρώτου κύκλου δεν πρόκειται να πάρει φέτος μέρος στον δεύτερο κύκλο. Επίσης στον δεύτερο κύκλο δε θα λάβουν μέρος άνδρες μοντέλα.

ΠΗΓΗ

Exit mobile version