Απίστευτο! Ο ΑΝΤ1 είχε «κόψει» ελληνική σειρά που σαρώνει ακόμα και σήμερα! (photos+video)

Είναι μία από τις σειρές που έχουν παιχτεί πολλές φορές τα τελευταία χρόνια.

Όλοι οι χαρακτήρες είναι πλέον γνωστοί σε όσους παρακολουθούν τηλεόραση, ακόμα και σ’ αυτούς που δεν έχουν μεγάλη… επαφή με την μικρή οθόνη, καθώς τα τελευταία χρόνια η σειρά παιζόταν συνέχεια, λόγω των επαναλήψεων. Ωστόσο, αυτό που είναι άγνωστο είναι πως ο ΑΝΤ1 είχε αποφασίσει να «κόψει» την σειρά, πριν αυτή συμπληρώσει τον κύκλο της.

Ο λόγος γίνεται για το «Άκρως Οικογενειακόν», με πρωταγωνιστές τους Γιάννη Μπέζο και Ναταλία Τσαλίκη. Η σειρά έκανε πρεμιέρα την 1η Οκτωβρίου του 2001 και την πρώτη σεζόν «έγραψε» 34 επεισόδια. Μάλιστα, είχε αποφασιστεί να συνεχιστεί και την επόμενη χρονιά.

Αυτός ήταν και ο λόγος που η παραγωγή με το κανάλι συμφώνησαν για 26 νέα επεισόδια κατά τη διάρκεια του δεύτερου κύκλου. Όμως, γυρίστηκαν μόλις 14 και στις 31 Ιανουαρίου του 2003 έπεσε η αυλαία με την προβολή του τελευταίου επεισοδίου. Μάλιστα, λίγο πριν το τέλος, η μικρή Λίλα, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Συγγνώμη, εγώ έχω κλείσει 26 επεισόδια, με τα 14 θα τη βγάλω;». Αμέσως μετά, ακούγεται μια φωνή να λέει «Άρχισαν οι πληρωμές!» και έπειτα έπεσε η αυλαία.

Exit mobile version