Πρωταγωνιστής του «Καφέ της Χαράς» έκανε αποκάλυψη που θα στενοχωρήσει τους φανατικούς θεατές (photos+video)

Όλα είναι έτοιμα για την επιστροφή της διάσημης ελληνικής σειράς.

Στις αρχές του νέου έτους το «Καφέ της Χαράς» ετοιμάζεται να επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, καθώς πάρθηκε η απόφαση για μερικά νέα επεισόδια, στο πλαίσιο των εορτασμών των 30 ετών που κλείνει ο ΑΝΤ1.

Ωστόσο, υπάρχει ένας πρωταγωνιστής, ο οποίος μάλλον θα στενοχωρήσει τους τηλεθεατές, αναφορικά με τον χαρακτήρα του. Μάλιστα, όπως τόνισε, ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί η επιστροφή του στο σίριαλ, μια και απομένουν μερικές λεπτομέρειες στις συζητήσεις.

«Το “Καφέ της Χαράς” το συζητάμε να επιστρέψει πολύ πριν ξεκινήσει η μόδα των remake», ανέφερε αρχικά ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης στην εκπομπή «Καλοκαίρι #NOT». Και συνέχισε: «Λογικά ο Φατσέας θα επιστρέψει. Κρατάω μια επιφύλαξη επειδή δεν έχουν γίνει όλες οι κουβέντες, δεν μπορώ να ξέρω μέχρι το τέλος τι θα γίνει. Λογικά και αν και εφόσον γίνει η σειρά.

Δεν αισθάνομαι πως ήταν ό,τι καλύτερο έχω κάνει στη ζωή μου. Δεν το υποτιμώ καθόλου, απλώς έχω κάνει κι άλλα που μ’ αρέσουν εξίσου. Μπορεί να με χαρακτήρισε ως όνομα και να με φωνάζουν στον δρόμο Φατσέα, αλλά δεν με χαρακτήρισε ως επαγγελματία», τόνισε.

Δείτε…

Exit mobile version