Ο Κόντι Λι κέρδισε το «Αμερική έχεις ταλέντο» και θα κάνει κι εσάς να δακρύσετε (video)

Ο Κόντι Λι έστειλε το πιο ισχυρό μήνυμα σε ολόκληρο τον κόσμο, κατορθώντας να κατακτήσει τη νίκη στο «Αμερική έχεις ταλέντο» έχοντας πάντα στο πλευρό του τη μητέρα του…

Ο Κόντι Λι είχε συγκινήσει με την εμφάνισή του στο τάλεντ σόου πριν από τρεις μήνες, όταν ανέβηκε στη σκηνή συνοδευόμενος από τη μητέρα του, η οποία λίγο αργότερα ανακοίνωσε σε κριτές και κοινό πως ο γιος της πάσχει από αυτισμό και είναι τυφλός.

Λίγα λεπτά αργότερα, ο Κόντι κάθισε στο πιάνο και άφησε… άφωνους τους πάντες με την ερμηνεία του, υποχρεώνοντας κριτές και κοινό να σηκωθούν όρθιοι άπαντες, μετά το τέλος της ερμηνείας του και να μην σταματούν να τον χειροκροτούν.

Ακολούθησε το «χρυσό κουμπί» και κάπως έτσι ξεκίνησε μια μαγική διαδρομή για τον Κόντι Λι, η οποία το βράδυ της Τετάρτης «σφραγίστηκε» από μια ακόμη καταπληκτική ερμηνεία του στον μεγάλο τελικό που του χάρισε και το μεγάλο τρόπαιο, του ενός εκατομμυρίου δολαρίων.

Δείτε στα βίντεο που ακολουθούν την πρώτη εμφάνιση του Κόντι Λι στο Αμερική Εχεις Ταλέντο, την ερμηνεία του στον τελικό αλλά και την ανακοίνωση του αποτελέσματος και όσα ακολούθησαν…

Exit mobile version