Κόκκινο Ποτάμι! Τα σάρωσε όλα και κατέκτησε πανηγυρικά και δικαίως την πρωτιά στην τηλεθέαση

Το τηλεοπτικό κοινό υποδέχτηκε με θέρμη το Κόκκινο Ποτάμι και καθηλώθηκε στο OPEN κατά τη διάρκεια της προβολής των δύο πρώτων επεισοδίων της κινηματογραφικής υπέρ παραγωγής του Μανούσου Μανουσάκη.

Το Voice για δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή τα βρήκε… σκούρα και τερμάτισε στη δεύτερη θέση, αφού μετά τις Αγριες Μέλισσες είδε και το Κόκκινο Ποτάμι να κερδίζει πανηγυρικά την προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού. Και… δικαίως!

Οσο για το talent show του ANT1, το The Final Four, πνίγηκε στ μονοψήφια ποσοστά τηλεθέασης.

Το Κόκκινο Ποτάμι εκτοξεύτηκε ακόμα και στο 35,6%, κλείνοντας με μέσο όρο 29,8% στο γενικό, ενώ το Voice κράτησε μεν δυνάμεις, αλλά έκλεισε με 25% μέσο όσο και μόλις 20.7% όσο κοντραριζόταν με το Κόκκινο Ποτάμι. Αντίστοιχα τα νούμερα για το Final 4 11.6% και 9.2%…

Ακόμα καλύτερη εικόνα για το Open και το Κόκκινο Ποτάμι στο δυναμικό κοινό, φτάνοντας στο 31.6%, με το Voice να πέφτει στο 17.1% όσο παιζόταν το Ποτάμι και να κλείνει στο 24.4% μέσο όρο και το Final Four αντίστοιχα στο 10.1% και το 12.3%.

Συμπέρασμα; Το ελληνικό τηλεοπτικό κοινό και θέλει και ξέρει να αναγνωρίζει τις προσπάθειες εκείνες που έχουν κάτι να του… πουν και τολμούν να αγγίξουν ζητήματα που μέχρι πρότινος κανένας δεν είχε την ευαισθησία και την τόλμη να το πράξει.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Exit mobile version