Δείτε πότε κάνει πρεμιέρα το νέο Mega

Αλλάζει άρδην το τηλεοπτικό τοπίο.

Η αναμονή λαμβάνει τέλος, Την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου το νέο Mega θα επιστρέψει στις οθόνες μας.

Όπως αναφέρει το protothema.gr και η Αφροδίτη Γραμμέλη η μεγάλη πρεμιέρα του καναλιού τοποθετείται τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου. Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα μετά την τακτοποίηση όλων των εκκρεμοτήτων νομικής φύσης, το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη θα βγει στον αέρα με πρόγραμμα ενημερωτικό και με ψυχαγωγικό το οποίο θα προέρχεται από την αξιοποίηση της περίφημης ταινιοθήκης.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά οι Ντίνος Σιωμόπουλος, Νίκος Φιλιππίδης, Τζίνα Μοσχολιού και Μπάγια Αντωνοπούλου θα είναι στο τιμόνι ενημερωτικής εκπομπής από τις έξι το πρωί. Στη συνέχεια θα παίρνουν σκυτάλη οι Θανάσης Φουσκίδης, Ανδρέας Παπαδόπουλος και Δάφνη Καραβοκύρη.

Ενημερωτικό μαγκαζίνο θα παρουσιάζει ο Νίκος Ευαγγελάτος που θα δίνει σκυτάλη στο κεντρικό δελτίο του καναλιού. Το τιμόνι του δελτίου που θα ξεκινάει στις οκτώ το βράδυ θα είναι η Δώρα Αναγνωστοπούλου μεταγραφή από τη Δημόσια τηλεόραση. Το πλήρες πρόγραμμα του καναλιού θα γίνει γνωστό τις επόμενες μέρες.

Ο Πέτρος Μπούτος έχει την ευθύνη του τομέα της ψυχαγωγίας και ο Σταμάτης Μαλέλης είναι επικεφαλής στον τομέα της ενημέρωσης. Όπως είναι λογικό η παρουσία του Mega αλλάζει τα μέχρι τώρα δεδομένα στο τηλεοπτικό τοπίο. Μένει να δούμε ποιο κανάλι θα παρουσιάσει τις σημαντικότερες απώλειες μετά την πρεμιέρα του νέου σταθμού του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Πηγή: dailymedia.gr

Exit mobile version