Deal: Παίκτης τίναξε την μπάνκα! Στρίμωξε τον τραπεζίτη και πήρε τη μεγαλύτερη προσφορά (photos)

Έκανε εξαιρετικό παιχνίδι.

Σκούρα… τα βρήκε ο τραπεζίτης του Deal απέναντι στον Νίκο τον ταχυδρόμο, ο οποίος κληρώθηκε να παίξει, στο επεισόδιο που μεταδόθηκε την Τετάρτη (22/1) από την συχνότητα του Alpha. Μάλιστα, ο παίκτης έγραψε… ιστορία με την μεγαλύτερη προσφορά για τη φετινή σεζόν.

Συγκεκριμένα, ο 27χρονος κατάφερε να βγάλει από το παιχνίδι σχεδόν όλα τα μικρά ποσά, καθώς λίγο πριν το τέλος είχε μέσα τα κουτιά με 5 ευρώ, 1.000, 2.000, 10.000 και 40.000 ευρώ. Τότε, ο τραπεζίτης του πρότεινε ανταλλαγή και την δέχθηκε, αφήνοντας το 9 και παίρνοντας το 18. Έπειτα από νέα επικοινωνία η προσφορά έφτασε τις 6 χιλιάδες ευρώ αλλά ο Νίκος απάντησε άμεσα όχι.

Στην συνέχεια έβγαλε το κουτί 9, που είχε πριν στην κατοχή του και είχε μέσα 1.000 ευρώ, ενώ ακολούθησαν και τα 5 ευρώ. Ο τραπεζίτης πρότεινε 11 χιλιάδες ευρώ, αλλά ο ταχυδρόμος απάντησε αρνητικά. Έδιωξε και τις 10 χιλιάδες μένοντας με 2.000 και 40.000 ευρώ.

Τότε ο τραπεζίτης στριμώχτηκε αρκετά, προσφέροντας 18 χιλιάδες ευρώ, την υψηλότερη προσφορά για παίκτη που είναι ακόμα στο παιχνίδι και δεν έχει πουλήσει το κουτί του. Τελικά, ο Νίκος πήρε τα χρήματα αν και το κουτί που είχε μπροστά του είχε τις 40 χιλιάδες ευρώ.

Δείτε…

Ακολουθήστε το Dokari στο κανάλι μας στο YouTube

Exit mobile version