Έλληνας ηθοποιός έχει βίντεο με 195 εκατομμύρια προβολές! (video)

Πρόκειται για υλικό από prime time.

Το βίντεο που δείχνει τον Έλληνα ηθοποιό σ’ ένα σκετσάκι ανέβηκε στο Youtube το 2008, ήτοι πριν από 12 χρόνα και έχει καταφέρει να κάνει ένα εξωπραγματικό νούμερο, μια και οι προβολές του έχουν φτάσει τις 195 εκατομμύρια.

Ο λόγος γίνεται για τον Μάρκο Σεφερλή, ο οποίος εμφανίστηκε στην εκπομπή «The 2night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου και σχολίασε: «Βλέπεις τώρα εδώ πώς λέω το υπονοούμενο και πώς το γυρίζω αμέσως. Αυτό είναι από τηλεοπτική εκπομπή σε prime time. Ποτέ δεν έφαγα πρόστιμο από το ΕΣΡ. Τελικά μόνο εγώ κάνω σεξουαλικά υπονοούμενα γιατί όλοι οι άλλοι τα λένε φόρα παρτίδα και στο θέατρο και στην τηλεόραση, αυτή είναι η διαφορά μας. Εγώ επειδή ξέρω που απευθύνομαι, ξέρω τι ώρα παίζεται το κάθε προϊόν που κάνω, ξέρω πώς θα προφυλάξω αυτό που θέλω να πω. Να γελάσει ο μεγάλος και να μην καταλάβει ο μικρός», τόνισε αρχικά.

Και κατέληξε: «Βλέπουμε και σήμερα, στο 2020, πράγματα στην τηλεόραση που πραγματικά κλείνεις τα αυτιά σου και τα μάτια σου και δεν μιλάει κανείς γιατί δεν τα κάνει ο Σεφερλής και ίσως γιατί αυτά δεν τα βλέπει τόσος πολύς κόσμος».

Δείτε…

Ακολουθήστε το Dokari στο κανάλι μας στο YouTube

Exit mobile version