Έκπληξη! Επιστρέφει διάσημη ελληνική σειρά που είχε κοπεί στη τηλεόραση (photos+video)

Το σενάριο που έβαλε… φωτιές.

Ένα ρεπορτάζ ήταν αρκετό για να φουντώσουν οι φήμες αναφορικά με την ενδεχόμενη επιστροφή διάσημης ελληνικής σειράς. Μάλιστα, στο ρεπορτάζ αναφέρθηκε πως το συγκεκριμένο πλάνο που είχε κοπεί από τον τηλεοπτικό σταθμό που μεταδιδόταν, πρόκειται να επιστρέψει σύντομα.

Πριν από περίπου 20 χρόνια το Mega ξεκίνησε την προβολή της σειράς και τα πρώτα επεισόδια είχαν σημειώσει εξαιρετικές επιδόσεις. Ωστόσο, έπειτα από την προβολή του έκτου επεισοδίου, αποφασίστηκε η διακοπή της σειράς, χωρίς να δοθεί συγκεκριμένη απάντηση από τους συντελεστές.

Πλέον, η σειρά «Τι ψυχή θα παραδώσει μωρή», για την οποία και σας γράφουμε, ετοιμάζεται να επιστρέψει, αλλά όχι στην μικρή οθόνη ή τον κινηματογράφο, αλλά ως θεατρικό έργο, με τους Αλέξανδρο Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου να υπογράφουν το σενάριο.

«Ο Αλέξανδρος Ρήγας και ο Δημήτρης Αποστόλου όχι μόνο τα έχουν βρει, αλλά θα συνεργαστούν ξανά. Το σχέδιο που ετοιμάζουν είναι πολύ μεγάλη έκπληξη. Υπάρχουν συζητήσεις με θεατρικούς παραγωγούς προκειμένου το “Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;” να γίνει στο θέατρο, εννοείται με άλλο καστ», ήταν τα λόγια του Γιάννη Πουλόπουλου στην «Φωλιά των Κου Κου».

Δείτε…

Ακολουθήστε το Dokari στο κανάλι μας στο YouTube

Exit mobile version