MasterChef Τελικός: Χαμός στο Twitter μετά τη νίκη του Σταύρου (photos)

«Μαργαριτάρια», αστείες εικόνες, ΠΑΣΟΚ, αλλά και πολλά μπράβο μετά τη νίκη του Βαρθαλίτη στον τελικό του MasterChef. Πώς… γλέντησε το Twitter;

Από το βράδυ της Τετάρτης (17/6), ο Σταύρος Βαρθαλίτης είναι νέος MasterChef της Ελλάδας.

Ο παίκτης από την ομάδα του Πάνου Ιωαννίδη, κέρδισε κατά κράτος το φίλο του Σταυρή Γεωργίου, καθώς και στις δύο δοκιμασίες πήρε καλύτερη βαθμολογία από τους κριτές. Μάλιστα, στη δεύτερη όπου ήταν το πιάτο αντιγραφής, ο μεγάλος νικητής κατάφερε να κάνει το απόλυτο, παίρνοντας τρία δεκάρια.

Έτσι ο Σταύρος Βαρθαλίτης πήρε το βραβείο… σπίτι του, μαζί με το χρηματικό έπαθλο. Highlight της βραδιάς, ήταν οι αγκαλιές με τον φιναλίστ του τελικού Σταυρή, με το νικητή να αναγνωρίζει τη μεγάλη μαγειρική αξία του φίλου του και να του ζητά μάλιστα να σηκώσουν μαζί το «τρόπαιο» του MasterChef.

Για ακόμη μια φορά το Twitter μετά την ανακοίνωση του νικητή πήρε «φωτιά». Περισσότερα από 11.000 tweets έγινα στο hashtag #MasterChefGR, με κάποια να είναι απολαυστικά, ενώ κάποια άλλα αναγνώριζαν τη μεγάλη αξία τόσο του νικητή, όσο και του Σταυρή. Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες στην παρακάτω gallery, στο Twitter είδαμε εικόνες από ΠΑΣΟΚ, μέχρι και τον Σωτήρη Κοντιζά με περούκα.

Θέλετε να κάνετε διακοπές στα ελληνικά νησιά με τα πιο οικονομικά πακέτα για τη διαμονή σας

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Η ανάλυση του Αρναούτογλου για την άνοδο της θερμοκρασίας στη Σιβηρία

Αυτό είναι το χειρότερο σκουπιδιάρικο στην ιστορία – Δεν υπάρχει αυτό που έγινε (video)

Παιδί πήγε να βάλει το παπούτσι του – «Πάγωσε» μόλις είδε τι ήταν μέσα (video)

Exit mobile version