Το μεγάλο πρόβλημα της Ιωάννας Τούνη και η φωτογραφία χωρίς μαγιό (pics)

Μακάρι το μεγαλύτερό μας πρόβλημα, να ήταν σαν αυτό της Ιωάννας Τούνη.

Η Ιωάννα Τούνη συνεχίζει τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Κρήτη και παράλληλα συνεχίζει να ανεβάζει φωτογραφίες που προκαλούν ζάλη, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ξανθιά influencer φαίνεται πως έχει αφήσει πίσω το θέμα με τα «ροζ» βίντεο (έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης) και απολαμβάνει ξένοιαστη τις καλοκαιρινές της διακοπές μαζί με τις φίλες της.

Διακοπές στα πανέμορφα ελληνικά νησιά. Με τα καλύτερα πακέτα για τη διαμονή σας.

Μετά τη Σαντορίνη, η εκρηκτική Ιωάννα Τούνη περνά όμορφες στιγμές στην Κρήτη και «πυροβολεί» στο Instagram δίχως οίκτο. Η 27χρονη ανέβασε μία φωτογραφία με ένα ασημί μαγιό όπου αναδεικνύεται το απίστευτο σώμα της, γράφοντας «Το μεγαλύτερο μου πρόβλημα την τρέχουσα περίοδο, είναι ποιο @bubblegun_world μπικίνι θα πρέπει να φορέσω σήμερα. Είναι ή δεν είναι αυτό ευτυχία;». Το… τελειωτικό χτύπημα ήταν μια φωτογραφία που πόσταρε από το Σειτάν Λιμάνι στα Χανιά.

Εκεί η Τούνη ποζάρει χωρίς μαγιό, φορώντας μόνο ένα μαντίλι που καλύπτει τα επίμαχα σημεία και όπως καταλαβαίνετε αυτή η φωτογραφία έκανε πάταγο στο προφίλ της στο Instagram, με τα σχόλια και τα likes να πέφτουν σαν βροχή.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Προσοχή! Επιστρέφουν οι καταιγίδες… Η προειδοποίηση του Αρνιακού

Δεκαοκτώ ηθοποιοί που έχουν παίξει σε περισσότερες από 100 ταινίες (photos)

Ένα από τα ζευγάρια είναι διαφορετικά – Μπορείς να το βρεις;

Exit mobile version