Απάντησε με κλάματα η Τούνη για το ροζ βίντεο (video)

Η Ιωάννα Τούνη έδωσε τη δική της εκδοχή.

Θέμα των ημερών έχει γίνει μία… σειρά από ροζ βίντεο που εμφανίζουν την Ιωάννα Τούνη σε ιδιαίτερες στιγμές μ’ έναν σύντροφό της. Αρχικά, η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» είχε υποστηρίξει πως δεν ήταν η ίδια, αλλά μία κοπέλα που της έμοιαζε.

Μάλιστα, είχε καταφύγει στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, προκειμένου να σταματήσει αυτή τη… διαρροή. Ωστόσο, λίγες μέρες αργότερα, η Ιωάννα Τούνη με μήνυμά της θέλησε να δώσει τις απαντήσεις της.

«Να σας πάω τρία χρόνια πίσω. Καλοκαίρι, ήμουν σε beach party. Υπήρχε ποτό, καλή διάθεση. Είναι πολύ στενάχωρο που άνθρωποι που νομίζεις πως γνωρίζεις και εμπιστεύεσαι μπορούν να κάνουν κάτι τέτοιο παρά τη θέλησή σου και να το χρησιμοποιήσουν ενώ βλέπουν σε πόσο κακή κατάσταση είσαι. Για να δειχτούν για να επωφεληθούν, ακόμα και για να βγάλουν χρήματα», ανέφερε αρχικά.

Διακοπές στα πανέμορφα ελληνικά νησιά. Με τα καλύτερα πακέτα για τη διαμονή σας.

Και συνέχισε: «Είναι άσχημο που το παιδί αυτό με το οποίο συνευρίσκομαι στο βίvτεο είναι ένα παιδί που γνωρίζω απ’ τα 18 μου, που δουλεύαμε μαζί, έχουμε κοινούς φίλους, κοινές παρέες και ήμασταν και μια παρέα κι εκείνη την ημέρα. Διέρρευσαν γυμνές φωτογραφίες μου από εκείνο το βράδυ στις οποίες εγώ κοιμάμαι μετά τη συνουσία στο αυτοκίνητο και προφανώς δεν έχω επίγνωση ότι με φωτογραφίζει κάποιος.

Πόσο ξεφτίλα μπορεί να νιώσει κάποιος να δημοσιεύονται τόσο ιδιωτικές του στιγμές με τέτοιον τρόπο και από έναν άνθρωπο από τον οποίο δεν το περίμενες; Όλοι με θυμούνται να πλαντάζω στο κλάμα στο My Style Rocks… Είχα τρέξει σε δικηγόρους τότε, χάλασα όλα μου τα χρήματα», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Δείτε το βίντεο…

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Καρέ καρέ η εξέλιξη και η τάση μέχρι τις 25 Ιουλίου! Με ή χωρίς καύσωνα;

Πήγε για μία μπύρα, κατέληξε στην Ίμπιζα και τον χώρισε η κοπέλα του (photos)

Φαντάρος κατάπιε 17 πέτρες για να πάρει αναβολή απ’ τον στρατό (video)

Exit mobile version