Ο Ντερούλο διέλυσε τα δόντια του Γουίλ Σμιθ με μπαστούνι (photos+video)

Απίστευτη γκάφα από τον Αμερικανό τραγουδιστή.

Άσχημη τροπή πήρε η συνάντηση που είχε ο Τζέισον Ντερούλο με τον Γουίλ Σμιθ, όταν ο πρώτος θέλησε να κάνει μαθήματα γκολφ στον διάσημο ηθοποιό, στο σπίτι του δεύτερου. Μάλιστα, το βίντεο έγινε άμεσα viral.

Συγκεκριμένα, στα πλάνα που υπάρχουν στο βίντεο, ο Γουίλ Σμιθ αποφάσισε να βάλει την κάμερα του κινητού του να γράφει, την στιγμή που ο Τζέισον Ντερούλο ετοιμάζεται να χτυπήσει το μπαλάκι του γκολφ με το μπαστούνι του.

Διακοπές στα πανέμορφα ελληνικά νησιά. Με τα καλύτερα πακέτα για τη διαμονή σας.

Ο Αμερικάνος ηθοποιός βρίσκεται πίσω του, αλλά σε κοντινή απόσταση και παρακολουθεί τις ενέργειες του φίλου του. Όταν ο Ντερούλο θέλησε να χτυπήσει με δύναμη, σήκωσε το μπαστούνι και χτύπησε στο στόμα τον πρωταγωνιστή του «Men In Black» με αποτέλεσμα να του σπάσει τα δόντια.

Μετά την πρώτη κραυγή και το σοκ, ο Γουίλ Σμιθ άρχισε να φωνάζει πως πλέον είναι η δική του σειρά και χρειάζεται μόνο ένα… χτύπημα με το μπαστούνι. Ωστόσο, πολλοί χρήστες των social media έσπευσαν να εκφράσουν την πεποίθησή τους πως το συγκεκριμένο βίντεο αποτελεί προϊόν μοντάζ και δεν προέκυψε κάποιος τραυματισμός.

Δείτε…

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μαγική εικόνα! Τεράστιος λευκός καρχαρίας πηδάει 4,5 μέτρα έξω από το νερό (video)

Απίστευτη έκρηξη σε βενζινάδικο τρομοκράτησε τους οδηγούς (video)

Πόσα τετράγωνα είναι στην φωτογραφία; Μόλις το 4% απαντά σωστά (photo+video)

Exit mobile version