Χώρισε Ελληνίδα παρουσιάστρια και το επιβεβαίωσε στον «αέρα»

Την προσέγγισε δημοσιογράφος της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα» και εμμέσως πλην σαφώς το επιβεβαίωσε.

Στην κάμερα του «Έλα Χαμογέλα» της Σίσσυς Χρηστίδου μίλησε η Δανάη Μπάρκα, η οποία επιβεβαίωσε για πρώτη φορά ότι χώρισε, σχολιάζοντας παράλληλα τα δημοσιεύματα που την θέλουν να μεταφέρεται στο Σαββατοκύριακο μετά την έλευση της Ελένης Μενεγάκη.

«Ωραία μια χαρά. Ό,τι και αν συμβαίνει στη ζωή μου προσπαθώ να νιώθω ωραία. Λόγω της εκπομπής δεν μπορούμε να αφήνουμε κάποια πράγματα να μας παίρνουν από κάτω, κύκλοι κλείνουν και ανοίγουν. Οι εποχές είναι δύσκολες και όταν υπάρχει μια ρωγμή μπορεί να ανοίξει, να γίνει και πόρτα», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

Και συνέχισε μιλώντας για τα τηλεοπτικά της σχέδια, λέγοντας: «Το ότι θα μεταφερθώ το Σαββατοκύριακο, δεν το ξέρω. Δεν έχει συζητηθεί κάτι, ωστόσο, τις επίσημες απαντήσεις τις δίνει το κανάλι. Διότι, ακόμα κι αν γνωρίζω τώρα πράγματα, δε μπορώ να προσπεράσω το κανάλι μου, ούτε εγώ να βγω να πω αυτό, ενώ έχουμε συνεννοηθεί κάτι άλλο. Δεν υπάρχει κάτι επίσημο, μέχρι στιγμής ξέρω ότι όλα οκ και πάμε, αλλά είναι ακόμα νωρίς».

Τέλος για την Ελένη Μενεγάκη είπε: “Άντε καλέ, γιατί αν έρθει η Ελένη θα με φάει; Το να έρχονται άνθρωποι, ειδικά τέτοιου βεληνεκούς, μόνο καλό μπορεί να κάνει”.

Survivor Spoiler – Ολες οι ειδήσεις από τον Αγιο Δομίνικο.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest

Exit mobile version