Άγριο χώσιμο στην Ιωάννα Τούνη: «Φωτογραφίζεται, φιλιέται, ξ@@@@ται»

Άγριο χώσιμο στην Ιωάννα Τούνη: «Φωτογραφίζεται, φιλιέται, ξ@@@@ται»

Τα έχωσε στην Ιωάννα Τούνη η Ελένη Γερασιμίδου

Η Ελένη Γερασιμίδου δεν μίλησε μόνο για την απομάκρυνσή της από την σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη στην εκπομπή, «Mega Καλημέρα» και τον Κωνσταντίνο Αρκά αλλά ήταν καταπέλτης για την Ιωάννα Τούνη.

Η Ελένη Γερασιμίδου είπε χαρακτηριστικά: «Βλέπω πολύ τηλεόραση, αλλά δεν βλέπω όλα αυτά τα εκμαυλιστικά, τα ριάλιτι, μαθαίνω όμως ποιοι πάνε εκεί. Και βλέπω μια κυρία, έχουν εκφραστεί κι άλλοι γι’ αυτήν και πιο σκληρά, έχω εκφραστεί κι εγώ. Μας έχει βγάλει όλους τεμπέληδες, ότι θέλουμε επιδόματα. Ξέρει πόσο είναι τα επιδόματα;

Είναι γνωστή αυτή; Διαφημίζεται μόνη της αυτή, πάει και βγάζει φωτογραφίες, φιλιέται, ξεβρακώνεται, μια χαρά… Κατά τ’ άλλα βγάλει λεφτά λέει από επιχείρηση που έχει, το πιστεύω! Χαλάλι της και τα λεφτά που βγάζει, σεβαστό!»!

Και πρόσθεσε για την Ιωάννα Τούνη: «Αλλά έχει ζήσει με 534 ευρώ; Μέχρι εγώ να αρχίσω να βγάζω λεφτά από αυτή τη δουλειά καθάριζα σκάλες και σπίτια και οι κυρίες που καθάριζα τα σπίτια τους το βράδυ έρχονταν στο θέατρο. Λοιπόν, δεν θα μας πει για δουλειά».