Συγκλονίζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τον κορονοϊό: Θεέ μου, να τα καταφέρω

Συγκλονίζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τον κορονοϊό: Θεέ μου, να τα καταφέρω

Με κορονοϊό είναι ο παρουσιαστής Γρηγόρης Αρναούτογλου και όπως αποκάλυψε η πρώτη μέρα με τον ιό ήταν πολύ δύσκολη.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου βγήκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου και μίλησε για την κατάσταση της υγείας του, καθώς είναι θετικός στον κορονοϊό.

«Είναι δύσκολα τις πρώτες ώρες γιατί γίνεται μία μάχη μέσα του για το τι είναι αυτό που έχει συμβεί, η αγωνία είναι μεγάλη. Ευτυχώς που είχα εμβολιαστεί. Τα πράγματα θα ήταν πολύ πιο δύσκολα και λόγω της παχυσαρκίας που έχω τα τελευταία χρόνια. Έχω πάρα πολλά κιλά και αυτό ήταν πάρα πολύ κακό για μένα… Το στενάχωρο είναι ότι κάνεις έναν ολόκληρο αγώνα για το οξυγόνο σου, προκειμένου να καταφέρεις να αναπνεύσεις γιατί πονάει όλο σου το σώμα. Είναι το άγχος που έχεις μη σου συμβεί κάτι και πρέπει να μπεις στο νοσοκομείο. Πρέπει να αποχαιρετήσεις κάποιους ανθρώπους που μπορεί να μην τους ξαναδείς… να μη βγεις από το νοσοκομείο. Δεν είμαι τρομολάγνος. Σκέφτομαι αν συμβεί κάτι άσχημο, έχω προλάβει να τους χαιρετήσω όλους;» είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Και το ξαναλέω και λόγω της παχυσαρκίας μου τα τελευταία πέντε χρόνια, έχω κάνει έναν πολύ μεγάλο αγώνα στο θέμα των κιλών, όλο αυτό το πράγμα επιβαρύνει πάρα πολύ. Σε κάνει σκεπτικό και λες: Θεέ μου, να τα καταφέρω. Την δεύτερη δόση την έκανα τον Ιούλιο στην Ρόδο. Αν δεν το είχα κάνει, μου λένε οι γιατροί ότι τα πράγματα θα ήταν πολύ δύσκολα.» συμπλήρωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.