Η εξομολόγηση του Light: Ο πατέρας μου έκανε φυλακή (vid)

Καλεσμένος στην εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη ήταν ο Light ο οποίος εξομολογήθηκε ότι ο πατέρας του χρεοκόπησε πέντε φορές και έκανε φυλακή.

Στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» του ALPHA, ο Light αναφέρθηκε και στην αγάπη του για τα κοσμήματα και τα ρολόγια, λέγοντας: «Τα ρολόγια είναι ένα σύμβολο status για τους άνδρες κατ’ εμέ. Στο πρώτο μου κινητό, όταν ήμουν στην εφηβεία, έκανα screenshot τα ρολόγια με τα διαμάντια και έλεγα “μια μέρα θα έχω και εγώ”. Μου αρέσουν πάρα πολύ, από μικρός, οπότε τώρα που μπορώ, τα έχω». Ο ίδιος, μάλιστα, αποκάλυψε ότι έχει τρία ρολόγια, μεταξύ των οποίων ένα χρυσό και ένα διακοσμημένο με διαμάντια.

Αυτοχαρακτηρίστηκε ως «ο άνθρωπος του μέλλοντος», όταν ο Σταύρος Θεοδωράκης τού είπε πως είναι ένα «παράξενο μείγμα» τόσο βιολογικά όσο και ως χαρακτήρας. «Είμαι ένα μείγμα διάφορων φυλών. Η μάνα μου είναι από την Κένυα και ο πατέρας μου, ο συγχωρεμένος, Πόντιος». Αναφορικά με την οικογένειά του, ο Light συμπλήρωσε: «Ο μπαμπάς ήταν πολύ επιτυχημένος, όταν ήμουν μικρός, ήταν και η εποχή των παχιών αγελάδων, με τα λεφτά που έπεφταν από παντού. […] Μετά, όταν έσκασε η “βόμβα”, έσκασε και σ’ εμάς και ήρθαν τα δύσκολα χρόνια. Χρεοκόπησε πέντε φόρες και φυλακή και τα πάντα όλα».

Exit mobile version