Γιατί έγινε χαμός στο Twitter με τον Ντάνο του Survivor;

Το Twitter αποθέωσε τον Γιώργο Αγγελόπουλο του Survivor και απαίτησε να πάρει εκπομπή

Η εμφάνιση του Γιώργου Αγγελόπουλου στην εκπομπή «Όλα γκουντ» μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε με τους φαν του να τον αποθεώνουν στο Twitter.

Ο νικητής του Survivor μίλησε για το φετινό ριάλιτι και έκανε τις αναπόφευκτες συγκρίσεις με τον δικό του κύκλο. «Βλέπω πολλές διαφορές, δεν έχω ακούσει τόσο καιρό κάτι βασικό. Αυτό που λέμε Survivor είναι πλέον διαφορετικό. Όταν εγώ ξεκίνησα να πάω στο παιχνίδι δεν γνωρίζαμε πολλά πράγματα, υπήρχε άγνοια. Εκ των πραγμάτων δεν υπάρχει στα επόμενα παιχνίδια η ίδια άγνοια. Όσα περισσότερα στοιχεία καταρρίπτουν την άγνοια, τόσο διαφοροποιείται το παιχνίδι, τόσο διαφοροποιούνται» δήλωσε.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην ενασχόλησή του με την υποκριτική, μία εμπειρία που απόλαυσε με την ψυχή του. «Μου άρεσε και θα ξαναέπαιζα σε τηλεοπτικό σίριαλ» ανέφερε χαρακτηριστικά. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του οι θαυμαστές του δεν σταμάτησαν να τον επευφημούν στα σχόλιά τους και πολλοί μάλιστα προέτρεψαν τα κανάλια ο αγαπημένος τους Ντάνος να πάρει εκπομπή στην τηλεόραση!

Exit mobile version