Survivor: Αποκάλυψη για τη σχέση Σχίζα – Παναγιώταρου

Survivor: Καλά νέα για την Στάθη Σχίζα και την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Η εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» τσάκωσε το αγαπημένο ζευγάρι και ρώτησε την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και τον Στάθη Σχίζα για τα επόμενα σχέδιά τους.

«Μόνο καλά πράγματα φαντάζομαι για αυτό το κορίτσι» είπε. «Σκεφτόμαστε να συγκατοικήσουμε. Ο Στάθης πριν μπει στο παιχνίδι άφησε το σπίτι του, είμαι σε φάση που κι εγώ ψάχνω σπίτι οπότε θα μείνουμε στο ίδιο» αποκάλυψαν.

Τα συναισθήματα για το ζευγάρι είναι έντονα, με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου να δηλώνει πως ένιωσε αμήχανα που τον είδε, επειδή ο Στάθης Σχίζας έλειπε για πολλούς μήνες στο Survivor.

Δήλωσε πως δεν είναι ακόμα προετοιμασμένος για την αναγνωρισιμότητα που του χάρισε το παιχνίδι, ενώ η αγαπημένη του είπε χιουμοριστικά πως παίρνει… την εκδίκησή του καθώς εκείνη ήταν μέχρι τώρα η διάσημη.

Μέρος του επάθλου θα το διαθέσει για καλό σκοπό, ενώ το υπόλοιπο θα το «ρίξει» στις επιχειρήσεις του.

«Θα είχε πολύ πλάκα να παρουσιάσουμε εκπομπή μαζί με τον Στάθη», είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. «Κάνουμε εκπομπή κάθε μέρα στο σπίτι».

Ο Στάθης Σχίζας αποκάλυψε πως εκείνο που του έλειψε περισσότερο όσο βρισκόταν στο Survivor ήταν τα μπέργκερ και μάλιστα ήταν το πρώτο πράγμα που έφαγε μόλις γύρισε από το παιχνίδι.

Όσο για το καλοκαίρι, θέλουν να βρουν ένα μέρος να περάσουν ήρεμες διακοπές χωρίς πολύ κόσμο.

Exit mobile version