Πατάτες στο τηγάνι! Θα τις φάτε και την επόμενη μέρα μ’ αυτό το κόλπο (Photos)

Το κόλπο για να απολαύσετε τις τηγανιτές πατάτες ακόμα και μια μέρα μετά το πρώτο τηγάνισμα…

Η αλήθεια είναι πως οι τηγανιτές πατάτες θεωρείται από τους περισσότερους ως ένα από τα πιο αγαπημένα τους πιάτα. Όχι μόνο είναι νόστιμες, αλλά πηγαίνουν με… όλα, μια και είναι το καλύτερο συνοδευτικό.

Άλλωστε, πρόκειται για ένα πιάτο που ετοιμάζεται σχεδόν αμέσως και είναι η καλύτερη επιλογή μια και μπορούν να… σταθούν και… μόνες τους στο τραπέζι. Ο λόγος έχει να κάνει με την εξαιρετική γεύση, η οποία κάνει όλα τα παιδιά, αλλά και τους μεγάλους, να μην μπορούν να… ξεκολλήσουν από αυτές.

Ωστόσο, σίγουρα θα σας έχει τύχει να βρεθείτε σ’ ένα σημείο όπου οι τηγανιτές πατάτες δεν… τρώγονται. Αυτό το σημείο είναι μόλις κρυώσουν είτε μέσα στον φούρνο, είτε μέσα στο ψυγείο. Πόσες φορές την έχετε… πατήσει και προσπαθήσατε να τις φάτε, αλλά το μετανιώσατε στην πρώτη μπουκιά; Η απάντηση είναι… αμέτρητες.

Μπορεί να θεωρείτε πως έχει έρθει η… καταστροφή, αλλά η αλήθεια είναι πως υπάρχει ένα κόλπο που μπορεί να… ζωντανέψει και πάλι τις πατάτες τηγανιτές και να δώσει και πάλι… νόημα στην ζωή σας. Άλλωστε, Οι τηγανιτές πατάτες είναι από τα φαγητά που δύσκολα θα βρεθεί κάποιος να δηλώσει… εχθρός τους.

Ακόμα και στις περιπτώσεις που κάποιος θέλει να προσέξει την διατροφή του και να μην καταναλώνει πολλά τηγανιτά, δείχνει… σεβασμό στις τηγανιτές πατάτες και όποτε βρεθούν στον… δρόμο του θα τις… τιμήσει.

Δείτε παρακάτω στην gallery ποιος είναι ο τρόπος…

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαβάστε επίσης:

Καθαρίστε βρώμικο τηγάνι μόνο με ξύδι και μαγειρική σόδα (video)

Είδαν αράχνη στην πόρτα τους – Τρελάθηκαν μ’ αυτό που ακολούθησε (video)

Exit mobile version