Αποστείρωση γυάλινων μπουκαλιών! Μόνο έτσι θα την κάνετε σωστά…

Τι πρέπει να προσέξετε… 

Η διαδικασία της αποστείρωσης βάζων και μπουκαλιών είναι απαραίτητη για να διατηρηθούν τα γλυκά, οι μαρμελάδες, οι σάλτσες, τα τουρσιά, τα λικέρ και γενικά ό,τι θέλουμε να συντηρήσουμε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η κονσερβοποίηση στο σπίτι προϋποθέτει την αποστείρωση αν φυσικά θέλουμε μακρύ χρόνο συντήρησης. Αλλιώς μπορούμε να τα φυλάξουμε στο ψυγείο καταναλώνοντας τα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Στο ψυγείο επίσης φυλάμε αποστειρωμένα βάζα από τη στιγμή που τα έχουμε ανοίξει.

Πώς ξεκινάμε;

Διαβάστε αναλυτικά εδώ.

Exit mobile version