Τσικνοπέμπτη: Έβαλαν προβατίνα στα κάρβουνα και ντουμανιάσανε τον κόσμο! (video)

Δεν υπάρχουν οι άνθρωποι!

Έχεις ψωνίσει για την Τσικνοπέμπτη; Όχι;! Τότε… ΣΤΑΣΟΥ! Δεν έχει μύγδαλα! Και κάτι ακόμα… Αν είσαι vegan, αυτή η μέρα σου προκαλεί θλίψη… Οπότε, πέρασε έξω! Στο βίντεο που ακολουθεί, θα μάθετε ποια είναι τα TOP 5 κρέατα που πρέπει να μπουν στο γιορτινό τραπέζι σας, αφού πρώτα περάσουν από την σχάρα για να επέλθει και η τσίκνα για την οποία και… ήρθαμε.

Δεν είναι ένα ακόμα απλό βίντεο για το καλό φαγητό. Μιλάμε οι άνθρωποι είναι λίγο… επικίνδυνοι! Φυσικά και μιλάμε για τους «The Eaters», οι οποίοι πήραν τους… δρόμους, βρέθηκαν στην Παλλήνη και αποφάσισαν να ντουμανιάσουν τον κόσμο. Βλέπετε, έκαναν… πρόβα για την Τσικνοπέμπτη! Αυτή, ναι! Είναι η καλύτερη προπόνηση!

Βρέθηκαν σε κρεοπωλείο της περιοχής, πήραν μερικά (πολλά) παϊδάκια, από προβατίνα, τα πέταξαν πάνω στα κάρβουνα, έβαλαν φωτιά και επειδή μιλάμε για μερακλήδες, έκατσαν και για να τα φάνε. Εντάξει δεν μπορούσαν όλα μόνοι τους και φώναξαν ενισχύσεις! Βέβαια, δεν έμειναν εκεί, αφού, οι αποκαλύψεις αναφέρουν πως κάποιοι δεν σταμάτησαν να γλείφουν! Τα χέρια τους, πάντα.

Πάντως, επειδή ο βασικός λόγος είναι τα κρέατα που πρέπει να πετάξετε στα κάρβουνα, αυτά είναι αρνίσια παϊδάκια, παϊδάκια προβατίνας, κοντοσούβλι και τα κλασικά, καλαμάκια και μπιφτέκια.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο…

Ακολουθήστε το Dokari στο κανάλι μας στο YouTube

Exit mobile version