Τρόμος: Βρέθηκαν τεράστιες πατημασιές – Κάνουν λόγο για το «Τέρας του Ντάρτμουρ» (pics+video)

Πρόκειται για ένα μυθικό τέρας ή μήπως όχι; 

Υπάρχουν πολλοί μύθοι που «συντηρούνται» εδώ και εκατοντάδες χρόνια και ένας από αυτούς έχει «γεννηθεί» στην Αγγλία και κάνει λόγο για το «Τέρας του Ντάρτμουρ».

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ένας τύπος στην Αγγλία έβγαλε το σκύλο του βόλτα στο Holbeam Woods, λίγο πιο μακριά από το πάρκο του Ντέβον. Τότε είδε τεράστιες πατημασιές που δεν γίνεται να ανήκουν σε σκύλο και ο μύθος του τέρατος του Ντάρτμουρ «ξύπνησε» ξανά.

Τις φωτογραφίες δημοσίευσε η Mirror και φυσικά πολλοί πιστεύουν πως πρόκειται απλά για ίχνη μεγάλου πλάσματος, ενώ υπάρχουν και εκείνοι που πιστεύουν ότι υπάρχει τέρας.

Το 2016 τα βρετανικά Μέσα ασχολήθηκαν πολύ με το μυθικό τέρας και τελικά κατέληξαν πως πρόκειται για πούμα. Κάποιοι όμως συνεχίζουν να πιστεύουν άλλα.

Ο μύθος αυτού το απόκοσμου πλάσματος κρατά από το 1638 και τη Μεγάλη Καταιγίδα που σάρωσε την Αγγλία. Τότε οι κάτοικοι του Ντάρτμουρ λένε πως ο διάβολος πήρε τη μορφή σκύλου και άρχισε να βγάζει φωτιές. Υπάρχουν κάποιοι που λένε πως έχουν φωτογραφίσει αυτό το πλάσμα, ενώ άλλοι λένε πως πρόκειται για λιοντάρι ή πρόβατο. Τίποτα όμως δεν έχει αποδειχθεί.

Μύθος ή αλήθεια; Όπως και να έχει οι φωτογραφίες είναι τρομακτικές.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις.

Exit mobile version