Τρία χωριά έμειναν ξαφνικά χωρίς ρεύμα μέσα στη νύχτα – Δεν φαντάζεστε για ποιον λόγο (photos)

Επικράτησε αναστάτωση στην περιοχή.

Ένα περίεργο περιστατικό έλαβε χώρα σε μία αγροτική περιοχή, καθώς ξαφνικά, περίπου 800 σπίτια έμειναν χωρίς ρεύμα, λόγω ζημιάς σε μετασχηματιστή κολόνας ηλεκτροδότησης. Ωστόσο, αυτό που προκαλεί μεγάλο ενδιαφέρον ήταν ο λόγος που προκλήθηκε η ζημιά στην κολόνα.

Συγκεκριμένα, το περιστατικό έγινε στο Chapelton της Σκωτίας, πριν από μερικές μέρες. Η ιδιοκτήτρια μιας φάρμας, η Χέιζελ Λόουτον μαζί με τον σύζυγό της, Γκρεγκ, σηκώθηκαν το πρωί της Παρασκευής (8/5) προκειμένου να ταΐσουν τα ζώα τους, όταν αντιλήφθηκαν πως ο μετασχηματιστής της κολόνας ηλεκτροδότησης είχε πέσει στο έδαφος και είχε κόψει κάποια καλώδια.

Άμεσα ειδοποίησαν την εταιρεία ηλεκτρισμού, η οποία έφτασε στο σημείο και τους ενημέρωσε πως είχε κοπεί το ρεύμα σε 800 σπίτια, σε τρία κοντινά χωριά. Μάλιστα, αυτό που προκάλεσε το ενδιαφέρον ήταν ο λόγος της ζημιάς που δεν ήταν άλλος από τον 4χρονο ταύρο των Λόουτον, τον Ρόν, ο οποίος θέλησε να ξυστεί στην κολόνα και προκάλεσε την ζημιά, μεταξύ 22:00 και 23:00 το βράδυ της Πέμπτης (7/5).

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις.

Exit mobile version