Ένα εγχειρίδιο για να μάθεις τι είναι το Survivor!

Αν είσαι από αυτούς που δεν έχουν δει ακόμα το Survivor, τσέκαρε παρακάτω τους λόγους που μπορεί να σε καθηλώσουν για τρεις ώρες μπροστά στην τηλεόραση ή το laptop.

Θα είμαι τίμιος απέναντί σου αναγνώστη και δεν θα σου πω ψέματα. Η τηλεόραση στο σπίτι μου εδώ και αρκετά χρόνια ανοίγει αποκλειστικά για ποδόσφαιρο, μπάσκετ ή Τομ και Τζέρι. (Εντάξει και για την μικρή γιατρό αλλά έχω και κορίτσια στο σπίτι).

Με τις σειρές και τα reality δεν είχα συνάψει σχέσεις ποτέ. Αντίθετα τις απέφευγα πάντα όπως ο Lemmy την λεμονάδα. Μια μέρα όμως στο γραφείο, ο Φώσκολος με σκάλωσε άσχημα. Ήταν Δευτέρα, με φτωχή αγωνιστική δράση, οπότε πήρε το τηλεκοντρόλ και έδωσε εικόνα από Άγιο Δομίνικο.

Οι αρχικές φωνές απόγνωσης μετατράπηκαν σύντομα σε απορία για το τι θα συμβεί στη συνέχεια και έπειτα σε ξεσπάσματα αποθέωσης. Οι διάσημοι και οι μαχητές αποδείχθηκαν μικρόβιο που μπήκε μέσα μου και ρίζωσε για τα καλά.

Έχοντας δει πλέον όλα τα επεισόδια, θέλω να σου μεταφέρω τη συγκίνηση που νιώθω για το σόου που στο τέλος του θα έχει μετατρέψει τον Σπαλιάρα από επιβήτορα σε καχεκτικό, αφού τα παλικάρια τρέφονται με καρύδες, ρίζες, κανένα ψάρι όταν είναι τυχεροί και με κάτι τσουρέκια και μέλια που τους δίνουν ως έπαθλο όταν καταφέρνουν να αναδειχθούν νικητές σε αγωνίσματα που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων στίβους μάχης κάτω από τους 35 βαθμούς υπό σκιάν.

Περισσότερα στο Onsports.gr

Exit mobile version