Χρυσές Σφαίρες: Επίσημο! Τότε θα γίνει η τελετή

Η διοργάνωση Χρυσές Σφαίρες 2021 θα διεξαχθεί στις 28 Φεβρουαρίου.

Παραδοσιακά, τα συγκεκριμένα βραβεία διοργανώνονται τον Ιανουάριο για να ανοίγουν την εποχή την κινηματογραφικών βραβείων. Έτσι, όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές, οι Χρυσές Σφαίρες θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο που αρχικά είχε προβλεφθεί για την τελετή των ‘Οσκαρ, η οποία μετατέθηκε στις 25 Απριλίου.

Άλλωστε, η πανδημία του κορονοϊού έχει φέρει τα… πάνω κάτω στη βιομηχανία του κινηματογράφου και του Χόλυγουντ, κρατώντας επί τρεις μήνες κλειστές τις κινηματογραφικές αίθουσες.

Κλείστε τη διαμονή σας για τις καλοκαιρινές σας διακοπές με τα πιο οικονομικά πακέτα.

Η Ένωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου του Χόλυγουντ (HFPA), διοργανώτρια αυτής της τελετής που συχνά θεωρείται προάγγελος των ‘Οσκαρ, θα διευκρινίσει «κατά τις προσεχείς εβδομάδες» τα κριτήρια της επιλεξιμότητας, σύμφωνα με ανακοίνωσή της.

Η Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών, η οποία διοργανώνει τα ‘Οσκαρ, ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα ότι θα χαλαρώσει τα κριτήριά της προκειμένου να επιτρέψει σε περισσότερες ταινίες, που βγήκαν απ’ ευθείας σε πλατφόρμες βίντεο κατά παραγγελία κατά τη διάρκεια της καραντίνας, να διαγωνιστούν.

Επίσης παρέτεινε τη δική της περίοδο επιλεξιμότητας για τις ταινίες που βγαίνουν στις αίθουσες, η οποία περνά από τις 31 Δεκεμβρίου 2020 στις 28 Φεβρουαρίου 2021.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Διαβάστε επίσης:

Απίστευτο βίντεο: Δείτε πώς οδηγούσε σε εθνική οδό

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Βγάζει το φόρεμα και μπαίνει στη θάλασσα (pics+video)

Έριξε ξύδι και ζάχαρη σε βάζο – Θα το κάνετε άμεσα κι εσείς (photos)

Exit mobile version