Ένα time-lapse βίντεο αντί του φετινού «Τάπητα Λουλουδιών» (video)

Η ιδιαίτερη… παράδοση.

Από το 1971 και κάθε δεύτερο Αύγουστο, εκατοντάδες εθελοντές κηπουροί συνθέτουν μέσα σε λιγότερες από οκτώ ώρες στο ιστορικό κέντρο των Βρυξελλών, στην Grand Place, τον «Τάπητα Λουλουδιών».

Η φετινή εκδήλωση αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας και ο κινηματογραφιστής, σκηνοθέτης και παραγωγός Joerg Daiber του «Spoon Film», που έχει έδρα το Βερολίνο της Γερμανίας, την υποκατέστησε, κατά κάποιον τρόπο, με ένα time-lapse βίντεο της εκδήλωσης του 2018.

Κλείστε τη διαμονή σας για τις καλοκαιρινές σας διακοπές με τα πιο οικονομικά πακέτα.

Το βίντεο είχε τραβήξει τότε με στόχο να το αναρτήσει φέτος στον λογαριασμό του στο YouTube, «BigOneWorld», όπως και έκανε. «Πριν δύο χρόνια τράβηξα μια ταινία για τις Βρυξέλλες για επίσκεψη εκεί. Μιας και είχα αρκετές ώρες γυρίσματος, οι Βρυξέλλες κι εγώ καταλήξαμε να κάνουμε μοντάζ μιας ξεχωριστής ταινίας για τον “Τάπητα Λουλουδιών” και μόνον λίγα πλάνα εντάχθηκαν σε αυτή τη δεύτερη ταινία», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε στον λογαριασμό του, «BigOne World»: «Η ιδέα ήταν να τη δημοσιοποιήσουμε το 2020, όταν θα λάμβανε χώρα στις Βρυξέλλες η επόμενη εκδήλωση “Τάπητας Λουλουδιών”. Εντάξει, μπορείτε να μαντέψετε πώς αυτό γίνεται. Βεβαίως, η εκδήλωση ακυρώθηκε, αλλά έως ότου υπάρξει η επόμενη μπορείτε εδώ να απολαύσετε το πόσο φανταστικό είναι».

Δείτε το βίντεο…

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τυλίγετε με μεμβράνη το τυρί και το βάζετε στο ψυγείο; Σταματήστε αμέσως (photos)

Λευκός καρχαρίας «περιφέρεται» κάτω από σέρφερ χωρίς να τον καταλάβουν (video)

Έκανε βουτιά στην θάλασσα – Δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που είδε (video)

Exit mobile version